REKLAMI GEÇ

M. EFENDİ SAHNE ALIYOR

M. EFENDİ SAHNE ALIYOR

TBL’de yoluna kayıpsız devam eden Merkezefendi Basket bu akşam PAÜ Arena’da Yolavaspor’u konuk edecek. Başkan Deveciler tüm basketbolseverleri lacivert beyazlılara destek olmaya davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Ekim 2019 Cuma, 10:08

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Merkezefendi Basket bu akşam PAÜ Arena’da Yalovaspor’u konuk edecek. Ligde yoluna kayıpsız devam eden lacivert beyazlılar evinde bir kez daha kazanarak hata yapmak istemiyor.  Karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.

Zorlu yolculukta tüm taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyen Merkezefendi Basket Başkanı Veli Deveciler çağrıda bulunarak sporseverleri PAÜ Arena’ya davet etti. Deveciler; “Taraftarımız önünde güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Takımın morali son derece yerinde. Denizlililerden rica Cuma günü saat 19:00’da PAÜ Arena’da bizleri yalnız bırakmasınlar. Bu arada maça gelecek olan taraftarlarımıza birçok sürprizimiz olacak” dedi.

Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ise “Her zaman söylüyorum. Taraftar bizim her şeyimiz. PAÜ Arena’daki maçlarda seyirci desteğini arkamıza alarak yenemeyeceğimiz takım yok. Biz her rakibi ve her maçı son derece dikkate alan bir ekibiz. Yalovaspor’da ligde ilk iki haftada da iki galibiyet aldı. Umarım kazanan biz oluruz” dedi.Öte yandan maçın bilet fiyatları öğrenci 5 TL, sivil ise 10 TL olarak belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..