REKLAMI GEÇ

M.EFENDİ YALOVA’YA HAZIR

M.EFENDİ YALOVA’YA HAZIR

Ligde oynadığı son 9 maçta sadece tek yenilgi alan yeşil lacivertliler gözünü Yalova maçına çevirdi. Asbaşkanlar Gökşin ve Tefenlili rehavet uyarısı yaptı rakibin tehlikeli olduğunu söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 6 Şubat 2020 Perşembe, 14:22

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Merkezefendi Basket yoluna dolu dizgin devam ediyor. Yeşil lacivertliler ligde çıktıkları son 9 maçın sekizini kazanmasını bildi. Ligde istikrarlı yükselişini sürdüren Merkezefendi Basket’te gözünü Yalova maçına çevirdi. Başkan Veli Deveciler ile kurmayları asbaşkanlar Gökhan Gökşin ve Veli Tefenlili Yolavaspor’un önemli bir rakip olduğunu belirtirken takıma uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. Takımın durumundan memnun olduğunu söyleyen Başkan Deveciler, ligi maç maç değerlendirdiklerini söyledi, “Adım adım hedefe ilerliyoruz” diye konuştu. Süper Lig’e çıkmak isteyen yeşil lacivertlilerde yeni transferlerin performansı da yüzleri güldürüyor.

DEVECİLER: TAKIMA GÜVENİYORUM
Cumartesi günü karşılaşacakları Yolavaspor maçını kazanmak istediklerini söyleyen Başkan Veli Deveciler; “Emeklerimizin karşılığını görmek bizleri mutlu ediyor. Devre arasında çok iyi çalıştık ve ikinci yarıya da çok iyi başladık. Zirve ile aramızda 2 galibiyet kaldı. Ben teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyorum. Bu hafta Yalova’yı da deplasmanda mağlup ederek iyi gidişatımızı devam ettireceğiz. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

KURMAYLARDAN UYARI
Asbaşkanlar Gökhan Gökşin ve Veli Tefenlili ise Yalova karşısında dikkat edilmesi gerektiğini söylediler. Gökhan Gökşin,” Ligde ikinci yarı artık her maç çok zor. Sezon başından bu yana görüldüğü gibi her takım her takımı yenebiliyor. Yönetim olarak her şeyi fazlasıyla yaptık. Teknik heyet ve oyuncularımızda gerekeni yapıyorlar. Yalova karşısında da kazanarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi. Veli Tefenlili ise, takımın ve teknik heyetin kalitesine her daim inandık diyerek,” Biz onlara güveniyoruz. Onlarda bizi mahcup etmeyeceklerdir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..