REKLAMI GEÇ

M. EFENDİ’DE PETKİM ALARMI

M. EFENDİ’DE PETKİM ALARMI

TBL’de son iki maçını kazanarak yeniden çıkışa geçen Merkezefendi Basket cuma günü ağırlayacağı Petkimspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Aralık 2019 Salı, 10:33

Denizli’nin Türkiye Basketbol Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Basket lider Petkimspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Ligde son iki maçını kazanarak yeniden çıkışa geçen lacivert beyazlılara Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da destek oldu.

Başkan Doğan cuma günü PAÜ Arena’da oynanacak maça tüm Denizlilileri davet ederken takıma destek olmalarını istedi.

Merkezefendi Basket Başkanı Veli Deveciler ise son iki haftada aldıkları galibiyetlerle moral bulduklarını ifade etti. Deveciler, ligde en büyük silahlarının Denizlili basketbol severler olduğunun altını çizdi. Deveciler,” Her zaman söylediğim gibi bu ligin en iyi taraftarına sahibiz. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Petkimspor maçı var. Petkimspor bu sezon bu ligin en yüksek bütçesiyle kurulan bir takım. Ligde lider durumdalar. Taraftar desteğini arkamıza alarak bu maçı son saniyeye kadar mücadele ederek, savaşarak oynamak istiyoruz. Kazanırız, kaybederiz. Ama benim oyuncularımdan isteğim maçın bitiş düdüğüne kadar sahada her şeylerini ortaya koymaları. Teknik heyete ve oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum” dedi.Zorlu Petkimspor maçı hazırlıklarına iki gün izinin ardından başlayan Merkezefendi Belediyesi Basket takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı,” Şanssız bir dönem sonunda 2 galibiyet alarak moral bulduk. Bu ligin üzerinde kadro kurmuş Petkim ve Konya ile oynayacağımız maçlarda iyi basketbol oynayarak kendimizi daha yukarı çekmek istiyoruz” dedi. Öte yandan Gökhan Yazıcıoğlu ve Mishula’nın sakatlıktan kurtuldukları belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..