REKLAMI GEÇ

M.EFENDİ’YE SÜPER TAKVİYE

M.EFENDİ’YE SÜPER TAKVİYE

Gözünü süper lige diken Merkezefendi Basket kadrosunu süper lig yıldızları ile güçlendiriyor. Gibson’un imza attığı yeşil lacivertlilerde şimdi di Altan Erol kadroya dahil edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Ocak 2020 Çarşamba, 16:36

TBL’de mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket takımında ikinci yarı öncesi çalışmalar devam ediyor. Geçtigimiz günlerde Thomas Gibson’ı kadrosuna katan Merkezefendi Belediyesi Basket takımı bu kezde Basketbol Süper Lig takımında sezonu geçiren Altan Erol’la anlaştı.
Süper Lig’de uzun süredir oynayan Altan Erol’un gelmesiyle temsilcimiz gücüne güç katmış oldu. Deneyimli Basketbolcu’nun perşembe günü Denizli’de olması bekleniyor.

THOMAS GIBSON İMZAYI ATTI
Merkezefendi Belediyespor’un yeni Amerikalısı Thomas Gibson imzayı attı. Gibson’ın imza töreninde Kulüp Baskanı Veli Deveviler, Asbaşkanlar Veli Tefenlili ve Gökhan Gökşin hazır bulundular. Başkan Veli Deveciler, Thomas Gibson ve Altan Erol”un transferlerleriyle güçlerine güç kattıklarını ifade etti.

Deveciler, “Ikinci yarı öncesi çalışmalarımız son derece iyi geçiyor. Teknik heyete ve oyuncula olan inancımız tam. Ligin ikinci yarısı zorlu geçecek. Tüm konsantremizle ikinci yarıda ligin en iyi yerde bitirme hedefindeyiz. Bize her zaman büyük destek veren taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Taraftarımız bizim en büyük gücümüz. Onları mahçup etmemek adına çalışmalarımız devam edecek”diye konuştu.

ALTAN EROL KİMDİR?
1983 doğumlu Erol; Oyak Renault, Mersin BŞB, Erdemirspor, Gaziantep Basketbol, Afyon Belediye ve Bahçeşehir Koleji ile 2002’den bu yana , Afyon’un TBL’de oynadığı sezon dışında BSL’de 15 yıl oynadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..