REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Basket başkanı takımdan memnun

Merkezefendi Basket başkanı takımdan memnun

Eskişehir’de devam eden Erkekler Federasyon Kupası’nda yenilgisiz olarak çeyrek finale yükselen Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nın Başkanı Veli Deveciler, iyi bir takım olduklarını ve ligde çok can yakacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Ekim 2019 Cuma, 17:22

Eskişehir’de devam eden Erkekler Federasyon Kupası’nda grup maçları sona erdi. Federasyon Kupası’na bir gün ara verilirken, bugün çeyrek final karşılaşmaları oynanacak.

Akhisar Belediyespor Konyaspor ile karşı karşıya gelirken, Petkimspor Bandırma Kırmızı ile oynayacak. Mamak Belediye, Finalspor maçının ardından temsilcimiz Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Manisa B.Ş.B ile mücadele edecek.

TBL Federasyon Kupası’nda çekişmeli geçen D grubunda namağlup olarak çeyrek finale yükselen Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, takımdan son derece memnun olduklarını söyledi.

Deveciler, “Daha önce oynadığımız hazırlık maçları ve Denizli’de düzenlenen üçlü turnuvada takımımız iyi mücadele etti. Son olarak oynanan Federasyon Kupası’ndan namağlup olarak çeyrek finale yükseldik. Lig öncesi bu performanstan son derece memnunum” dedi.

Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ise, “Grup maçları bizim açımızdan kendimizi değerlendirmek için iyi geçti. Doğru ve yanlışlarımızı iyi etüt ederek lige daha hazır hale gelmeye çalışacağız. Çeyrek finale kalan sekiz takımında eşit şansı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..