REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Basket çeyrek final biletini kaptı

Merkezefendi Basket çeyrek final biletini kaptı

TBL Federasyon Kupası grup maçları son gününde Ankara ekibi Mamak’la karşılaşan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, karşılaşmayı 85-75 kazandı ve grup ikincisi olarak bir üst tura yükseldi. Merkezefendi çeyrek finalde Manisa ile karşılaşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Ekim 2020 Çarşamba, 10:26

Dengeli başlayan karşılaşmada ilk 5 dakika 10-10 eşitlikle geçildi. Mustafa Baki’nin üçlüğüyle üstünlüğü eline alan Mamak’ı Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket yakın takibe devam etse de geçmeyi başaramadı. İlk çeyrek 21-20 Mamak üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci çeyrekte 8:25 dakika kala skor tekrar eşitlendi (24-24). Kalan dakikalarda çekişmenin sürdüğü çeyrekte 19 saniye kala Mamak üstünlüğü eline aldı. Molaya giden Merkezefendi, moladan Altan’ın basketiyle dönerek skora bir kez daha dengeyi getirdi ve ikinci çeyrek 38-38 eşitlikle geçildi.

Üçüncü çeyreğe Coleby ile Merkezefendi iyi başladı. Üç sayı çizgisinden yüzdeli olsa da Mamak, rakibini geçmeye gücü yetmedi. Üçüncü çeyrek 66-58 Merkezefendi üstünlüğüyle geçildi.

Son çeyrekte maça ağırlığını iyice koyan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket farkı da çift hanelere çıkararak karşılaşmayı 85-75 kazandı.

ÖNE ÇIKANLAR…
Mamak Bld: Mustafa Baki Görür 13 sayı-5 asist, Umar Atın 12 sayı

Merkezefendi Bld Denizli Basket: Dwight Coleby 18 sayı, Gökhan Yazıcıoğlu 15 sayı-13 ribaund

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..