REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Basket şampiyonlukta iddialı

Merkezefendi Basket şampiyonlukta iddialı

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler’den çağrı. Deveciler, bu sezon hak ettikleri şampiyonluğa ulaşacaklarını belirterek, “Teknik heyete ve oyunculara olan inancım tam” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Kasım 2020 Cuma, 15:13

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, takıma ilişkin değerlendirmeler yaptı. Deveciler, “Bu zor zamanlarda birlikteliğimizi ve umudumuzu ayakta tutacak ve gösterecek çok az şey kaldı. Basketbol takımımızda bunlardan bir tanesi. Bu takımın ne kadar değerli olduğu, Denizli halkını nasıl bir araya getirdiğini hiç bir zaman unutmuyoruz” dedi.

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
Yaşanan dertler içinde önceliklerin değiştiğini, ama güzel günlerin yeniden geleceğini ifade eden Deveciler, PAÜ Arena’yı yeniden dolduracaklarını ifade etti.

Deveciler, “O zamana kadar takımımızı güçlü tutmak zorundayız. Şampiyonluk için, Denizli’yi Basketbol Süper Ligi’nde temsil etmek için kenetlenip elimizden geleni yapmalıyız. Bu şehir hiç bir zaman haksızlığa boyun eğmemiştir. Şimdi herkese birlikteliğimizi ve şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi gösterme zamanıdır. Her kişiden her kurumdan şehrimizin hakkı olan bu şampiyonluğun gelmesi için destek bekliyoruz. Çok geç kalmadan ve her şey bittikten sonra pişmanlık ve destek sözleri değil, şimdi hep birlikte bir şeyler yapma zamanıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..