REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Basket taraftarına güveniyor

Merkezefendi Basket taraftarına güveniyor

TBL’de oynadığı son 14 maçın 12’sini kazanan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, cuma günü saat 19.00’da PAÜ Arena’da ligin güçlü ekiplerinden Akhisar’ı ağırlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Mart 2020 Salı, 14:49

Ligde son olarak deplasmanda oynadığı Gemlik Basketbol’u farklı mağlup eden Merkezefendi Belediyesi Basket’te moraller yüksek. Cuma günü saat 19.00’da kendi evi PAÜ Arena’da Akhisar ile karşılacak olan Merkezefendi Basket’in en büyük kozu taraftarı olacak.

Mücadele ettiği TBL’de en kalabalık seyirciye oynayan yeşil-mavililer cuma günü taraftarına inanıyor.

Merkezefendi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, sezon başından bu yana her zaman yanlarında olan Denizlililere teşekkür ederek,” Cuma günü her zamankinden daha fazla seyirci desteğine ihtiyacımız var. Akhisar ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Bu maçta taraftarımızın salonu doldurarak her zamankinden daha coşkulu bir şekilde yanımızda olmalarına ihtiyacımız var” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”
Öte yandan Asbaşkanlar Veli Tefenlili ve Gökhan Gökşin de Denizlililere seslenerek,” Büyük taraftarımıza çok iş düşecek. Akhisar maçında bizim yanımızda olsunlar. Sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olacağız. Kendi sahamızda o kadar güzeliz ki. Tüm Türkiye bizi ve seyircimizi konuşuyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..