REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Basket telafi peşinde

Merkezefendi Basket telafi peşinde

TBL’de bu hafta kendi sahasında lider Konya ile karşılaşacak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te hedef mutlak galibiyet. Karşılaşma cuma günü saat 18.00’de PAÜ Arena’da oynanacak

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Kasım 2020 Perşembe, 11:39

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol Ligi’nde geride kalan 6 haftayı 3 galibiyet, 3 yenilgi ile kapattı. Temsilcimiz 9 puanla 4’üncü sırada kalırken, cuma günü lider Konya’yı ağırlayacak.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te kurmaylardan uyarı geldi. Kurmaylar “Çok zorlu bir rakiple oynayacağız. Aman dikkat!” dediler.

Başkan Veli Deveciler, “Artık kazanma vaktimiz geldi. Takımımdaki tüm oyuncularımıza olan inancımız tam. Konya’yı yenerek lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Asbaşkan Veli Tefenlili ise takımın ve teknik heyetin kalitesine her daim inandıklarını belirterek, “Biz onlara güveniyoruz. Onlarda bizi mahcup etmeyeceklerdir” dedi.

Asbaşkan Gökhan Gökşin de, “Bu ligde ne olacağı hiçbir zaman belli değil. Hedefimiz üst sıralar. Denizli’ye süper lig takımı göstermeyi çok istiyoruz” ifadelerini kullandı.

TBL’de pandeminin yarattığı olumsuz şartların her takımı etkilediğini anlatan Baş antrenör Şahin Ateşdağlı ise, “Günlük performanslar ve eksikler sonuçlara direkt etki ediyor. Her takımın iniş ve çıkışları maç sonuçlarına direkt etki ediyor. Önemli olan inanç kaybına uğramadan belirlediğimiz hedef doğrultusunda ilerlemek. Bizim bu sene bittiğinde olmak istediğimiz yerde olacağımıza inancımız tam” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..