REKLAMI GEÇ

MERKEZEFENDİ KUPAYA VEDA ETTİ

MERKEZEFENDİ KUPAYA VEDA ETTİ

Merkezefendi Belediyesi Basket takımı, Federasyon Kupası yarı finalinde Finalspor’a 82-81 yenilerek kupa macerasına son verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Ekim 2019 Pazar, 12:49

Eskişehir’de oynanan Türkiye Basketbol Federasyonu Federasyon Kupası’nda D Grubunda mücadele eden ve grup maçlarında ortaya koyduğu mücadeleyle dikkat çeken Merkezefendi Belediyesi Basket  takımı yarı finalde Finalspor’la karşılaştı.

Karşılaşmaya Marlain Veal ve Adoulaye Gueye’nin sayılarıyla başlayan Finalspor’un aksine Merkezefendi Belediyesi Basket daha dengeli bir hücum sistemiyle başladı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk periyotu Denizli ekibi 23-21 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin başında iki ekip de skor üretmekte zorlandı. İkinci çeyreğin son 2 dakikasında skor 37-37 olarak geçildi. Merkezefendi Belediyesi Basket ilk yarıyı 42-41 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte de iki takımın kıran kırana mücadelesi dikkat çekerken, bu periyodu Merkezefendi 60-56 önde bitirdi.

Son çeyreğe önde başlayan Merkezefendi, üstünlüğü elinde tutmaya devam etti. Mücadeleyi bırakmayan Finalspor 21 saniye kala skoru 78-79’a getirdi. Lacy ile gittiği serbest atış çizgisinden 2/2 ile dönen Merkezefendi üstünlüğü 11 saniye kala eline aldı: 81-78. Son saniyelerde Veal’in sayılarına engel olamayan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket maçtan 82-81 mağlup ayrılarak, finale çıkma şansını kaybetti.  Kupada finali Finalspor ile Petkim pazartesi günü oynayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..