REKLAMI GEÇ

MERKEZEFENDİ SEZONU AÇIYOR

MERKEZEFENDİ SEZONU AÇIYOR

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket yarın Samsun deplasmanında sezonun ilk maçına çıkıyor. Lacivert beyazlı yönetim takımı ziyaret ederek moral verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Ekim 2019 Cuma, 09:59

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket sezonu açıyor. Lacivert beyazlılar yarın akşam Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi Başkan Veli Deveciler ve kurmayları antrenmanda takımı ziyaret ederek moral verdi, oyunculara baklava ikram etti.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Kulüp Başkanı Veli Deveciler, ligin ilk maçında deplasmanda Samsunspor’a karşı iyi mücadele ederek deplasmandan galibiyetle döneceklerini söyledi. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ise ligin artık başladığını söyleyerek, “Hazırlık dönemini iyi geçirdiğimize inanıyorum. Artık lig başladı. Uzun bir sezon olacak. Oyuncularıma güveniyor ve inanıyorum. Bu sezon Denizlili basketbol severleri yine heyecanlandıracak maçları oynayacağız” dedi.

Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, sezonun başlamasına az bir zaman kala bir transfer daha gerçekleştirdi. Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Soner Şentürk ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Karesi Spor forması giyen Şentürk, daha önce Bahçeşehir Koleji, Pınar Karşıyaka, Erdemir Ereğli, Bornova Belediyesi, Türk Telekom ve Darüşşafaka formasını giydi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..