REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’nin belini sakatlıklar ve Kovid büktü

Merkezefendi’nin belini sakatlıklar ve Kovid büktü

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, sezon başından bu yana sakatlıklar ve korona nedeniyle hiç bir maça tam kadro çıkamadıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Aralık 2020 Pazartesi, 13:43

Merkezefendi Belediyesi’nde alınan kötü sonuçların şoku yaşanıyor. Başkan Veli Deveciler, son haftalarda alınan üst üste mağlubiyetlerin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Deveciler, “Basketbol takımımızın üst üste almış olduğu mağlubiyetlerden dolayı üzgün olduğumuzun bilinmesini isteriz. Ancak şu da bilinmelidir ki tüm Basketbol liglerindeki en iyi organizasyonun sağlıklı bir şekilde devam ettiğinden kimsenin şüphesi olmasın. Yapılması gerekenleri biliyoruz ve yapacak güçteyiz” diye konuştu.

TATSIZ DÖNEMLER VE KAYIPLAR OLACAK
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, “Tabi ki lig süresince tatsız dönemler, kayıplar olacaktır. TBL’de ikinci yılımız ve doğru işler yaptığımızdan şüphemiz yok. Pandemi sebebiyle herkesin etkilendiği kadar takımımız da etkilenmiştir. Bu süreç değişik koşullarda ilerliyor ve biz de ayak uydurmaya çalışıyoruz. Her takımın lehine ve aleyhine dönemler yaşanacaktır. Lig başladığından bu yana hem Kovid hem sakatlıklar sebebiyle hiç bir maçı tam kadro oynayamadık. Açık ara ligin en çok ve en iyi seyircisine sahip olma avantajımızı da kullanamıyoruz” dedi.

TEKNİK HEYET GÖREVİNİN BAŞINDA
Teknik kadro ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu belirten Deveciler, “Herkes canla başla çalışıyor ve bunun karşılığını alacağımızı biliyoruz. Takımın enerjisi ve motivasyonu istediğimiz düzeye geldiğinde kaybetmeyen takımı hep birlikte izleyeceğiz. Takımımızı her zaman destekleyen taraftarlarımızdan, Denizli’li hemşehrilerimizden desteklerini sürdürmelerini rica ediyoruz. İlk önceliğimiz sağlıklı kalmak, çalışmak ve mücadeleye devam etmek. Zaman bizi haklı çıkaracaktır” diye konuştu.

BORNOVA MAÇI ÇARŞAMBA
Öte yandan hafta içi sıkıştırılmış fikstür nedeniyle iki maç oynayacak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ilk olarak çarşamba günü PAÜ Arena’da İzmir temsilcisi Bornova Belediyespor’u ağırlayacak. Ardından ise deplasmanda Kocaeli Kağıtspor ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..