REKLAMI GEÇ

Okan Çevik: Hedef Beko Ligi

Okan Çevik: Hedef Beko Ligi

AYDEM PAÜ’de coach Okan Çevik ile iki yıllığına anlaşıldı.

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Temmuz 2014 Çarşamba, 13:15

SELAMİ AYDIN / Cemal Nalga olayından sonra iki yıl ceza alan Galatasaray eski baş antrenörü Okan Çevik, PAÜ Basket ile iki yıllık mukavele imzaladı. Siyah beyazlı takımın başına geçen Çevik, hedefin Beko Basketbal Ligi olduğunu açıkladı.

Geçen sezon Coach Gökhan Taştimur önderliğinde TB2L’de beklenenin üzerinde performans göstererek play-off’lara katılan, şanssız bir şekilde üst ligi kaçıran Aydem PAÜ Basket’te Asbabaşkan Burç Çiçek, “Okan Çevik hocamızla birlikte uyumlu ve başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Her iki tarafın da başarıya olan inancı umut verici. Sadece kulübümüz için değil Denizli basketboluna böyle bir ismin gelmesi çok çok önemli. Okan Çevik hocamızı tercih etmemizde önemli olan etkenlerin başında uzun vadeli projelerimiz geliyor” dedi.

Siyah beyazlıların yeni coachu Çevik ise kendisini çeken şeyin hedef olduğuna işaret etti. Çevik, “Tek hedefin lige çıkmak olması, şehrin yapısı ve potansiyeli gelmemde etken oldu. Birlikte başarılı olacağımıza inandığım için buradayım” dedi.

Aydem PAÜ Basket’te Coach Çevik’in göreve başlaması ile birlikte yeni bir takım oluşturma ve transfer çalışmaları da süratlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..