REKLAMI GEÇ

OYUNDA KAL ETKİNLİĞİ GENÇLERE FIRSAT TANIDI

OYUNDA KAL ETKİNLİĞİ GENÇLERE FIRSAT TANIDI

Türkiye genelinde 9 Forum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğin Forum Çamlık yıldızları İstanbul’da gerçekleştirilen Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı Kampı’na katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Eylül 2014 Perşembe, 10:42

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak hedefiyle, Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu “Oyunda Kal”, yaz boyunca Türkiye genelinde 9 Forum Alışveriş Merkezi’nde gençlerle buluştu. Nisan ayında başlayan organizasyonda, çeşitli basketbol oyunları ve müsabakalara katılan gençler hem eğlendi hem de yeteneklerini sergiledi.

Projenin sözcüsü ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takım Yöneticisi eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, ‘Oyunda Kal’ basketbol etkinliğinde gençlerle birlikteydi. Aralarında Denizlili sporcuların da yer aldığı ve büyük rekabete sahne olunan etkinlikte İbrahim Kutluay, bilgi ve deneyimlerini gençlerle paylaştı. Etkinliğin sonunda ise Forum Çamlık ayağının yıldız isimleri Muammer Özdemir ve Adil Batuhan Çelik olarak belirlendi. Seçilen genç yetenekler İstanbul’da gerçekleştirilen Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı Kampı’na katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..