REKLAMI GEÇ

PASVAK, DENİZLİ BASKET TAKIMINA YEMEK VERDİ

PASVAK, DENİZLİ BASKET TAKIMINA YEMEK VERDİ

PASVAK, Bağbaşı’ndaki aşevinde Denizli Basket takımını ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Eylül 2014 Çarşamba, 14:23

Pamukkale Aşevi ve Sağlık Vakfı (PASVAK) yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizli Basket için kurban kesti, yemek verdi. PASVAK Başkanı Kerim Çıralı tüm takım oyuncularını, teknik ekibi ve yönetim kurulu üyelerini Bağbaşı’ndaki aşevinde ağırladı.
03092014_pasvak_ic5
Denizli Basket Spor Kulübü Başkanı Turgut Dalaman’ın da katıldığı yemekte Kerim Çıralı basketbolculara vakıf hakkında bilgi verdi. Aşevinin mutfağını oyunculara gezdiren Çıralı, “Burada her gün 1200 kişiye yemek veriliyor. Bu yemekler bağışçıların gayretleri ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. PASVAK olarak yönetim kurulumuz ikinci bir aşevini Merkezefendi İlçesi sınırları içinde açmayı planlıyor” dedi.

03092014_pasvak_ic4
Yemek öncesi gerçekleşen kurban kesimi sırasında Denizli Basket’in ABD’li oyuncuları Darrius Morrow ve Osiris Eldridge kesimi görmemek için mezbahayı ter etti. Kurban kesimi sonrasında oyuncuların alınlarına kurban kanı sürüldü. Kerim Çıralı, “Bu adağı sorunsuz bir sezon için kestik. Takımımızın sakatlık yaşamamasını ve sezonu şampiyon olarak bitirmesini diliyoruz. Bu takım umarız bize sevinçler yaşatır. Tüm Denizli’nin bu takıma destek olması gerekiyor. Hiçbir şey yapmasak bile maçlara gitmeliyiz” dedi.

03092014_pasvak_ic2
Denizli Basket Spor Kulübü Başkanı Turgut Dalaman ise PASVAK yönetimine jestleri nedeniyle teşekkür etti.

03092014_pasvak_ic1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..