REKLAMI GEÇ

PAÜ Arena’da şenlik var

PAÜ Arena’da şenlik var

Evinde maç kaybetmeyen Sinpaş Denizli Basket Cumartesi günü Orkide Gediz Üniversitesi’ni ağırlıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Şubat 2015 Cuma, 15:37

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde liderliği bırakmayan Sinpaş Denizli Basket evinde Orkide Gediz Üniversitesi’ni ağırlayacak. Cumartesi17:00’de PAÜ Arena’da oynanacak karşılaşma için yeşil lacivertli Denizli temsilcisinin tek düşüncesi kazanmak. Hafta boyunca oyuncularını bu maça hazırlayan Coach Okan Çevik genç oyuncu topluluğundan kendi taraftarları önünde galibiyet çıkarmasını ve DSİ Era maçını unutturmasını bekliyor.

HERKES DAVETLİ
PAÜ’nün modern kapalı salonunda oynanacak karşılaşma öncesi Genel Menajer Hüseyin Gökçe’den taraftarlara çağrı var. Gökçe, taraftarlar ile daha da güçlü olduklarının altını çizerek, “Bu sezon oynadığımız 10 iç saha maçını da kazandık. Taraftarlarımıza zevkli maçlar izlettik. Orkide Gediz Üniversitesi karşısında da iyi bir oyun ortaya koyarak kazanacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızı PAÜ Arena’ya bekliyoruz. Onların desteği ile daha da güçlü bir ekibiz” dedi.

MAÇ MAÇ DÜŞÜNÜYORUZ
Bu hafta 7 günlük periyot içinde 3 ciddi maça çıkacak olan yeşil lacivertlilerde Darrius’un  dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Sezon sonunda ligi lider bitirmek istediklerini söyleyen Genel Menajer Hüseyin Gökçe, “Maç maç düşünüyoruz. Önümüzde zorlu bir Orkide Gediz Üniversitesi maçı var. Artık ligde hiçbir maç kolay değil. Her takım lige asılıyor, mücadele ediyor. Sezon sonuna kadar en az kayıpla hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

7 GÜNDE 3 MAÇ
Sinpaş Denizli Basket Orkide Gediz ile başlayan zorlu bir periyota giriyor. Yeşil lacivertliler yarın Denizli’deki maçın ardından Salı günü İstanbul’da sahne alacak. İTÜ deplasmanında galibiyeti kovalayacak olan Sinpaş Denizli Basket buradan İzmir’e geçerek Cuma günü Özel Gelişim Koleji karşısında ter dökecek. 7 gün içinde oynanacak üç maçlık periyodun kendileri için zor geçeceğini söyleyen Genel Menajer Gökçe, “7 günde üç maç oynayacağız. İstanbul ve İzmir deplasmanlarına gidiyoruz. Bu sıkışık takvimde kaza yaşamak istemiyoruz. Üç maçı da kazanıp evimize döneceğimize inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

AHMET ALBAŞ   -  Bağlantı 14 Şubat 2015, 15:12

İNŞALLAH 3 MAÇTAN KAZASIZ BELASIZ GALİBİYETLE DÖNERİZ YİNEDE ELEŞTİRİLERDE BULUNDUĞUMUZ AMERİKALILAR MAÇA ORTAK OLURLARSA GALİP GELİRİZ AKSİ TAKDİRDE BİRAZ KAZANMAMIZ ZOR GÖZÜKÜYOR SEBEBİNE GELİNCE KAÇAK DÖVÜŞEN BOKSÖRLER GİBİ BİR VARLAR BİR YOKLAR