REKLAMI GEÇ

PAÜ avantaj peşinde

PAÜ avantaj peşinde

Evindeki iki maçtan birini kaybeden siyah beyazlılar ipleri eline almak istiyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 28 Mayıs 2014 Çarşamba, 15:58

TB2L Play-Off Yarı Final Turu’nda üçüncü ve dördüncü maçlarını oynamak için bu sabah uçakla İstanbul’a gelen Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Deplasmanda oynacağı iki maçlık seri öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında 1-1’lik eşitliği yakalayan Siyah-Beyazlılar, bu akşam maçın oynanacağı Cebeci Spor Salonu’nda bir taktik ve şut idmanı gerçekleştirecek. Aydem PAÜ, ayrıca yarın sabahta bir şut antrenmanı yapacak.
Aydem Pamukkale Üniversitesi, İstanbul BŞB ile oynadığı play-off yarı final ilk maçını 57-60 kaybederken, ikinci randevu da ise Horozlar 49-44’lük skorla galibiyete uzanmıştı.
İstanbul Cebeci Spor Salonu’nda yarın saat 18:00’de oynanacak olan üçüncü randevunun Baş hakemliği deneyimli isim Recep Ankaralı (İstanbul) yapacak. Ankaralı’nın yardımcılıklarını ise Ersan Ergüler (İzmir) ve Mehmet Şahin (Ankara) üstlenecek.
Kazanılmış 3 maç üzerinden oynanacak olan play-off yarı final serisinin dördüncü maçı ise 31 Mayıs Cumartesi günü yine İstanbul Cebeci Spor Salonu’nda saat 15:00’de oynanacak. Seride 2-2’lik eşitlik halinde ise beşinci ve son maç 3 Haziran Salı günü saat 18:00’de Denizli’de yapılacak.
İstanbul’da yarın oynanacak olan üçüncü karşılaşma İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin http://www.istweb.tv/ web adresinden canlı olarak yayınlanacak. 31 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan dördüncü karşılaşmayı ise NTV Spor kanalı naklen olarak tüm Türkiye’ye yayınlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 28 Mayıs 2014, 23:04

futbol öldü yaşasın basketbol pamukkalem sen işi başaracaksın ha gayret senin yerin birinci lig başarılar diliyoruz.

Yusuf   -  Bağlantı 28 Mayıs 2014, 16:22

Haydi Pamukkale. Tüm takıma başarılar dilerim. İnşallah iki maçı da alıp üst lige çıkacağız.