REKLAMI GEÇ

Paü Basket turu geçmek istiyor

Paü Basket turu geçmek istiyor

Vestel karşısında seride durumu 1-1’e getiren Aydem Paü, Manisa’da tur için sahaya çıkacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 19 Mayıs 2014 Pazartesi, 12:43

TB2L Play-Off Çeyrek Final üçüncü maçında Vestel’e konuk olacak olan Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, sabah saatlerinde Manisa’ya gitti. Pamukkale Turizm’e ait otobüsüyle yola çıkan kafilede 14 oyuncu bulunuyor. Siyah-Beyazlılar, Atatürk Spor Salonu’nda bu akşam ve yarın (20 Mayıs Salı) sabah yapacağı 2 antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak.

Salı günü Manisa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan Vestel – Aydem Pamukkale Üniversitesi play-off çeyrek final turu 3. karşılaşmasının başlama saati ise 18:30. Teknik Komiserliğini İbrahim Yıldız’ın yaptığı maçın Baş Hakemi Fatih Söylemezoğlu (Ankara)’nun yardımcılıklarını ise Halil Baldemir (Ankara) ile Mehmet Şahin (Ankara) üstlenecek.

Herhangi bir sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı’nda Baş Antrenör Gökhan Taştimur yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ‘’Vestel bu ligin en kaliteli kadrolarından birine sahip. Rakibimizin bu sezon BEKO Basketbol Ligi’ne çıkma isteği bu serinin çekişmeli geçmesine ve kalitesine olumlu yönde etki etti.Eminim ki son maçta da çok zevkli bir mücadele seyredeceğiz. Kendi takımımın da formda olması tur için özgüvenimi artırıyor.Manisa’ya gelecek olan taraftarımızın da desteğiyle sezon başındaki hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Umarım seyredenlerin keyif alacağı bir karşılaşma olur. Rakibimiz Vestel’e başarılar diliyorum.’’

Bu sezon 4 kez karşılaşan tarafların mücadelesinde Vestel ilk 3 maçı (76-57, 59-63, 66-55) kazanırken, Aydem PAÜ play-off ikinci maçı 64-62 galip kapatmayı başarmıştı.

HOROZLAR 19 MAYIS’I KUTLADI
TB2L play-off çeyrek final turu üçüncü maçında Vestel ile yarın (20 Mayıs Salı) zorlu bir 40 dakikaya çıkacak olan Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir tören gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlılar, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yaptıkları antrenman öncesi Türk Bayrağı ile kameralara poz verirken, kaptan Gürol Karamahmut, ”Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı ulusal kurtuluş mücadelesinin 95. yılını kutlamak istedik. Ulusça Soma’da yaşadığımız felaketin ardından buruk bir bayram geçiriyoruz. Ben ve takım arkadaşlarım Türk gençliğinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarken, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da minnetle anıyoruz. Atatürk’ün büyük güven duyduğu gençlerimize ülkemizin kalkınması yönünde yapmış oldukları çalışmalarda başarılar dilerim.” dedi.

Aydem Pamukkale Üniversitesi’nin BEKO Basketbol Ligi’nde olmayı hakettiğini söyleyen Karamahmut, ”Umarım Vestel ile oynayacağımız üçüncü maçı da Manisa’ya gelecek olan taraftarımızın desteğiyle kazanarak bir üst tura geçeriz” şeklinde görüş bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..