REKLAMI GEÇ

PAÜ BASKETBOL İSTATİSTİKLERİN DE ZİRVESİNDE

PAÜ BASKETBOL İSTATİSTİKLERİN DE ZİRVESİNDE

TB2L’de mücadelesini başarıyla sürdüren Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımının başarılı oyuncuları Osiris Eldridge (1988- 1.91 m) ve Boris Rothbart (1986 – 2.17 m) performanslarıyla da dikkat çekiyorlar.

/ DENİZLİSPORHABER / 28 Ekim 2013 Pazartesi, 15:19

Evinde 3’de 3 yaparak dördüncü hafta sonunda averajla beşinci sırada bulunan Siyah-Beyazlıların ABD’li guard’ı Osiris Eldrigde (84 sayı), 4 haftanın sonunda 21.0 sayı ortalamayla ligin en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.  Ligin en skorer oyuncusu olan Eldridge, top hırsızı kategorisinde ise maç başına çaldığı 1.8 topla 12. sırada kendisine yer buldu.

Horozların 2.17’lik pivotu olan Rothbart (83 sayı) ise 20.8 sayı ortalamayla sıralamada ikinciliği elde etmiş durumda. Rothbart 10.5 ortalamayla da en çok ribaund (hava topu)  alan oyuncular arasında yedinci sırada yer alırken, maç başına yaptığı 1.0 blokla da bu kategoride ise 12. sırada bulunuyor.

Siyah-beyazlıların deneyimli point guard’ı Mahir Bayrak ise asist kategorisinde 3.8 ortalamayla en çok sayı pası veren 13. oyuncu oldu.

Bu arada PAÜ Basketbol, Bandırma Kırmızı galibiyetinin ardından beşinci hafta çalışmalarına başladı. Horozlar, 2 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Ankara D.S.İ. ERA maçının hazırlıkları için kolları sıvadı.

Coach Gökhan Taştimur’un gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başlarken, ardından taktik ve şut çalışmasıyla sürdü. Herhangi bir sakatlık sorunun olmadığı PAÜ Basketbol’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..