REKLAMI GEÇ

PAÜ BASKET, ODTÜ GELİŞİM VAKFI’NA KONUK OLDU

PAÜ BASKET, ODTÜ GELİŞİM VAKFI’NA KONUK OLDU

Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı tüm oyuncuları ve teknik kadrosu, ODTÜ Gelişim Vakfı Özel Denizli Okulu’na konuk oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Kasım 2013 Perşembe, 13:15

Öğle yemeğini de okulda yiyen Siyah-Beyazlılar, daha sonra Spor Salonu’na geçerek, düzenlenen panelde minik öğrencilerin sorularını yanıtladılar.
ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu Müdürü Kenan Ömeroğlu, Pamukkale Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu, PAÜ Basketbol Takımı Baş Antrenörü Gökhan Taştimur’un da takip ettiği panele minik öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Öğrencilerin sorularını zaman zaman İngilizce olarak sorması ve Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı’nın ABD’li guardı Osiris Eldridge’ın bu zekice sorular karşısında zorlanması da panelin ilginç notları arasındaydı.

‘’Bu sezon en çok hangi maçta zorlandınız ?’’ sorusuna PAÜ Basketbol Takımı Kaptanı Gürol Karamahmut, ‘’Sezonun ilk maçları her zaman zor geçer. Pertevniyal ile oynadığımız ve uzatmaya giden karşılaşma bizim için oldukça zor geçmişti. Açıkcası bu sezon kolay diyebileceğimiz bir maç yok. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanmaktayız’’ şeklinde yanıtladı.

Okul Müdürü Kenan Ömeroğlu’nun kendisine yönelttiği ‘’ Oynadığınız her takımda şampiyonluk sevinci yaşayarak, Birinci Lig’e çıkmışsınız. Bu alışkanlığınızı 2013-14 sezonunda Denizli için de yaşayabilecek misiniz ?’’ şeklinde soruya kaptan Karamahmut şöyle cevap verdi: ‘’ Beraber yola çıktığımız Gökhan (Taştimur) hocamdan çok şeyler öğrendim. Kendisiyle Samsun’da bunu başardık. Gaziantep ve son olarak da Uşak’da bu sevinci tattım. Başarıya giden yolda önemli konu; düzgün karakterli ve disiplinli olmaktır. Bu başarıyı beraberinde getirir. Bu güzel Denizli ve PAÜ ailesini BBL’ye taşımak en büyük
hedefimiz olacaktır. Bu takım mutlaka en iyi yerlere gelecektir. Lige çıkmak için en iyi performansımızı takım  olarak sahaya yansıtmak istiyoruz.’’

Minik öğrencilerin soru maratonunun ardından  Pamukkale Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu, ismi yazılı forması ile oyuncuların imzaladığı basketbol topunu günün hatırası olarak ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu Müdürü Kenan Ömeroğlu’na sundu.

Bu arada öğrencilerin yoğun isteği üzerine Serkan Özver ile Melih Sevda smaç şov gerçekleştirdiler. Büyük alkış alan gösteri de iki minik öğrenciye de topu smaçla potadan geçirilmesi ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu öğrencilerinin coşkusuna neden oldu.

Bu arada yapılan serbest atış yarışmasında başarılı olan bir kız öğrenciye Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımının forması verilirken, beş öğrencide Domino’s Pizza’dan menü kazandılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..