REKLAMI GEÇ

PAÜ REKTÖRÜ BAĞCI’DAN AYDEM’E DESTEK

PAÜ REKTÖRÜ BAĞCI’DAN AYDEM’E DESTEK

Ligde üst üste aldığı galibiyetlerle dikkatleri toplayan Aydem’e bir destek de Rektör Bağcı’dan geldi.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Şubat 2014 Çarşamba, 13:57

Darüşşafaka Doğuş ile 8 Şubat Cumartesi günü zorlu bir mücadele verecek olan Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı çalışmalarını günde çift idmanla sürdürüyor. Siyah-Beyazlıların son çalışmasını Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı da izledi. Çalışmayı Aydem PAÜ Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu, Genel Kaptan M.Turgut Dalaman, Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ömer Levent Tuncay ve Prof. Dr. Celal Naci Küçüker de takip etti.

Rektör Prof.Dr. Bağcı, idman sonrası oyunculara yaptığı  açıklamada Aydem PAÜ’lü oyuncuların başarısından dolayı tüm Denizli gibi gurur duyduğunu kaydederek, ‘’Darüşşafaka Doğuş ile oynayacağımız maçta size başarılar diliyorum. İnanıyorum ki 6 maçlık galibiyet serinizi bu hafta da sürdüreceksiniz. Siz göğsümüzü kabarttıkça yeni spor salonumuzun tamamlanması için daha çok motive oluyoruz. İnşallah Mart sonunda ya da Nisan başında yeni salonumuzda maçlarımızı oynayacağız. Salonun parkeleri yakın zamanda gelecek. Umarım sezon sonunda BEKO Basketbol Ligi’nde Pamukkale Üniversitesi olarak tüm Denizli’nin gururu oluruz.’’ dedi.

Daha sonra Aydem Pamukkale Üniversitesi’nin spor kıyafetlerini giyen rektör Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, basketbol topuyla poz verip, potaya şut attı. Başkan Ender Yörükoğlu ise rektör Prof.Dr. Hüseyin Bağcı ile Siyah-beyazlı  oyunculara baklava ikram etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..