REKLAMI GEÇ

PAÜ’de hedef galibiyet

PAÜ’de hedef galibiyet

TB2L’de oynadığı 3 maçın ikisini kazanan Pamukkale Üniversitesi Basketbol, 26 Ekim Cumartesi günü Bandırma Kırmızı takımı ile dördüncü hafta maçını oynayacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 26 Ekim 2013 Cumartesi, 11:05

Gümüşler semtindeki Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’ndaki mücadele saat 17:00’de başlayacak. Karşılaşmasının teknik komiserliğini İbrahim Yıldız yaparken, mücadelenin hakemleri ise şöyle:  A.Can Osmanlı (Baş Hakem), Murat Tunç (1. Yardımcı Hakem), Özkan Talo (2. Yardımcı Hakem).

Horozların deneyimli kaptanı Gürol Karamahmut (1980- 1.96 m), Bandırma Kırmızı maçı ile ilgili olarak düşüncelerini şöyle açıkladı: ‘’Banvit kulübünün yıllardır güzel bir organizasyonu olan Bandırma Kırmızı, altyapılardan beri oynayan genç oyunculardan oluşuyor. Şu anda yabancısız oynuyorlar ama başlarında çok tecrübeli bir isim olan Rüçhan Tamsöz bulunuyor. Bu oyuncular gelecek vaad eden gençler. İlk haftada oynadığımız Pertevniyal maçı gibi bu karşılaşmanın da hiç kolay geçeceğine inanmıyorum. İkinci Lig zaten bu sezon oldukça çekişmeli geçiyor. Tecrübeli olmasalar da Bandırma Kırmızı’nın çok yetenekli gençlerden oluştuğunu düşünüyorum. Maçın sonunda taraftarımızın önünde mücadeleyi kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Geride kalan hafta şanssız bir şekilde kaybettiğimiz Darüşşafaka Doğuş maçının telafisini taraftarımızın önünde sağlayıp, bu galibiyetin bir teselli olmasını istiyoruz.’’

Pamukkale Üniversitesi, sezona uzatmada 76-75 kazandığı Pertevniyal maçıyla başlarken, ikinci karşılaşmada İstanbul DSİ’yi 75-69 yenmişti. Siyah-Beyazlılar üçüncü maçında ise İstanbul deplasmanında lider Darüşşafaka Doğuş’a son 3 dakikada 65-58’lik sonuçla mağlup olmuştu. Üçüncü hafta sonunda 2 galibiyet ve 1 yenilgi sonrasında  18 takımlı puan cetvelinde 5 puanla dokuzuncu sırada yer alan Denizli ekibinde herhangi bir sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Sezona Yeşilgiresun Belediye (57-67) ve Hacettepe Üniversitesi (83-59) yenilgileri ile başlayan Bandırma Kırmızı ise, üçüncü maçında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni 59-57 yenerek, bu sezon ilk galibiyetini elde etti. Bandırma ekibi, 1 galibiyet ve 2 yenilgilik performansıyla aldığı 4 puanla 12. sırada yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..