REKLAMI GEÇ

AYDEM PAÜ’LÜ BASKETBOLCULAR TOPUK YAYLASI’NDA

AYDEM PAÜ’LÜ BASKETBOLCULAR TOPUK YAYLASI’NDA

Galibiyet serisini 5’e çıkaran Aydem Paü’de tüm takım Topuk Yaylası’na gitti.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Nisan 2014 Salı, 10:47

Geride kalan hafta TB2L’de İstanbul BŞB’yi yenerek galibiyet serisini 5 maça çıkarıp, maç fazlasıyla beşinci sıraya yükselen Aydem Pamukkale Üniversitesi, bu sabah Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi sınırlarındaki Topuk Yaylası‘na gitti. 14 kişilik oyuncu kadrosuyla Pamukkale Turizm’e ait özel otobüsüyle bu sabah Düzce’ye hareket eden Siyah-Beyazlılar sezon öncesi çalışmalarını da gerçekleştirdiği Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde play-off turuna baş antrenör Gökhan Taştimur’un gözetiminde hazırlanacak.

2 Mayıs Cuma gününe kadar çalışmalarını Topuk Yaylası’nda devam ettirecek olan Aydem PAÜ Basketbol Takımı, bu tarihte 34. Hafta maçı için Bursa’ya geçecek. 3 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da Final Gençlik ile karşılaşacak olan Horozlar, 4 Mayıs Pazar günü tekrar Düzce Topuk Yaylası’na geçecek. Burada çalışmalarını 9 Mayıs’a kadar sürdürecek olan Aydem Pamukkale Üniversitesi, bu tarihte play-off’daki rakibi ile oynayacağı maç için Düzce’den ayrılacak.

BUĞRA DAĞ’IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI
3 Mayıs Cumartesi günü Bursa’da Final Gençlik ile oynayacağı 34. hafta maçının hazırlıklarını sürdüren Aydem Pamukkale Üniversitesi’nde Buğra Dağ, 26. yaşını takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı. PAÜ Çadır Salonu’nda gerçekleştirilen antrenman sonrası doğum gününü takım arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Dağ, pastasını oyuncular ve teknik heyet ile paylaştı. Takım arkadaşları da başarılı pivotun doğum gününü kutladılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..