REKLAMI GEÇ

POTADA AYDEM PAÜ BASKET GALİBİYETE KİLİTLENDİ

POTADA AYDEM PAÜ BASKET GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Türkiye Basketbol İkinci Ligi(TB2L)’nde mücadele eden Aydem Pamukkale Üniversitesi, 12. Hafta karşılaşmasında 7 Aralık Cumartesi günü Özel Gelişim Koleji ile karşılaşacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 6 Aralık 2013 Cuma, 13:35

Gümüşler’deki Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak maçın başlama saati ise 17:00. Mücadelenin Teknik Komiserliğini Güner Ataman üstlenirken, baş hakem Serhat Büker’in yardımcılıklarını ise Göksun Öz ve A.Cihan Yıldırım yapacak.

Bu sezon evinde oynadığı 6 maçta sadece İ.T.Ü’ye mağlup olan Horozlarda sağ baş parmağından sakat olan Osiris Eldridge’ın tedavisi sürüyor.  Siyah-Beyazlıların deneyimli teknik adamı Gökhan Taştimur, kötü gidişatı durdurmak için Gelişim Koleji karşısına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacaklarını açıkladı.

Son dört maçını kazanarak ligde dördüncü sıraya kadar yükselen Özel Gelişim Koleji  (7-4) ise bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçın ikisini kazandı. Final Gençlik (915) ‘den sonra 894 sayıyla TB2L’nin en skorer ikinci takımı ünvanına sahip olan İzmir ekibinde Sertay Gürsu maç başına 15.5 sayıyla en çok sayı üreten oyuncu konumunda bulunuyor. Sarı-Yeşillilerde Ryan Bradley Wright (8.6 ribaund) en çok ribaund alan oyuncular arasında 13. sırada kendisine yer buldu. Asist kategorisinde ise Arif Erhan Kocamış 5.0 sayı pasıyla 7. sırada, Selahattin Akyol ise 3.4 ortalamayla 19. sırada bulunuyor. Top çalmada ise Arif Erhan Kocamış maç başına yaptığı 1.7 ortalamayla 7. Sırada dikkat çeken isimlerden biri olmayı başardı.

Aydem PAÜ – Özel Gelişim Koleji maçının biletleri Forum Çamlık AVM ve Hummel mağazasından temin edilebilir. Bu arada 7 Aralık Cumartesi günü saat 15:00 ve 16:00’da düzenlenecek olan servislerin güzergahları ise şöyle:

PAÜ Kınıklı Kampüs Ana Kapı (Kalkış)- KYK Öğrenci Yurdu- Forum Çamlık AVM- R.Yazıcıoğlu Spor Salonu (Varış). Maç bitiminde salondan kente geri dönüş yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..