REKLAMI GEÇ

Potada hedef lider

Potada hedef lider

TB2L’de şok Socar Petkim yenilgisinden sonra çabuk toparlayan Sinpaş Denizli Basket 4’te 4 yaptı, gözünü lidere dikti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Kasım 2014 Salı, 10:33

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde sezona Socar Petkim yenilgisi ile başlayan Sinpaş Denizli Basket, geride kalan haftalarda 4’te4 yaparak zirveye ortak oldu. Mamak Belediye, Orkide Gediz Üniversitesi, İTÜ ve son olarak Özel Gelişim Koleji’ni deviren yeşil lacivertliler şimdi de gözünü lider Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a dikti.

8 Kasım’da deplasmanda karşılaşacağı Sakarya BŞB maçının hazırlıklarını sürdüren Sinpaş Denizli Basket’te, tüm takım bu maça konsantre oldu.

Deneyimli teknik adam sekiz gün içinde yaptıkları üç maçı da kazandıklarına vurgu yaparak, “Gelişim Koleji’ni yenerek galibiyet serisini sürdürdüğümüz için mutluyum. Maça iyi başladık ve öyle de götürdük. İlk periyotta yakaladığımız skor maçın gidişini de belirlemiş oldu” dedi.

Coach Çevik önlerinde zorlu bir maç olduğuna işaret ederek, “Gelişim Koleji maçının ilk yarısında elde ettiğimiz 31 sayılık fark, doğal olarak maçın 3. ve 4. periyotlarında da devam etti. Evimizde Gelişim Koleji’ni farklı bir skorla mağlup ettik. Sekiz gün içinde oynadığımız 3 maçı kazanması bildik. Bundan sonra önümüzdeki haftaki maçımız için çalışabileceğimiz komple 1 hafta var, onu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..