REKLAMI GEÇ

Potada zafer günü

Potada zafer günü

Denizli Basket evindeki ilk maçında Ankara DSİ’yi ağırlıyor. Denizli temsilcisi taraftarlarından destek bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ekim 2014 Cuma, 12:43

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde ilk hafta kaybeden iki takımın mücadelesi yarın PAÜ Arena’da… Socar Petkim deplasmanında iki önemli eksiğinin yanı sıra yeni yabancısı Tyler Stone’nun lisans problemi nedeniyle oynayamadığı maçta ağır yenilgi alan yeşil lacivertliler, evinde Orkide Gediz’e kaybeden Ankara DSİ ile karşı karşıya gelecek.

Yarın saat 15:00’de başlayacak karşılaşmada biletler 5 liradan satışa çıkarıldı. Öğrenciler biletlerini 3 liradan alabilecekler.

İlk haftayı puan kaybederek geçiren Denizli temsilcisinde Coach Okan Çevik iç sahadaki ilk maçı ne olursa olsun kazanmak istiyor. Hafta boyunca öğrencilerine bu maçın önemini anlatan deneyimli çalıştırıcı, takıma sonradan katılan Tyler için taktik idmanların sayısını da artırdı.

Başkan Turgut Dalaman takımın taraftar desteğine ihtiyacı olacağını vurgulayarak, “Tüm Denizlilleri PAÜ Arena’ya bekliyoruz. Takımımız taraftar desteği ile çok daha iyi performans gösterecektir” dedi.

Karşılaşmanın teknik komiserliğini Yüksel Çakır yaparken, mücadelenin hakemleri ise şöyle: Serhat Büker, Orkun Yurtdaş, S. Can Teker.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..