REKLAMI GEÇ

POTANIN HOROZLARI KRİTİK MAÇ ÖNCESİ STRES ATTI

POTANIN HOROZLARI KRİTİK MAÇ ÖNCESİ STRES ATTI

TB2L’de 25. Hafta karşılaşmasında İ.T.Ü. deplasmanı hazırlıklarını sürdüren Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı oyuncuları yoğun geçen antrenman programının yorgunluğunu bowling oynayarak üstlerinden attılar.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Mart 2014 Cuma, 14:08

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bölge Koordinatörü Zorhan Sancar’ın ev sahipliğinde siyah-beyazlı oyuncular ve teknik ile idari kadro, Sümerpark Sir Winston Cafe’de akşam yemeğinde yer aldılar. Denizli eski İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un da katıldığı yemek sonrası kaptan Gürol Karamahmut, takıma her türlü destek veren Bulut’a Aydem PAÜ’lü oyuncuların imzalarının ver aldığı bir posteri teşekkür ederek, hediye etti.

Yemek sonrası Sümerpark AVM’de yer alan Joy Park’da Zeki Bulut ile birlikte bowling oynayan oyuncular ve teknik kadro stres attı. Büyük bir çekişmeye sahne olan bowling turnuvasında 124 puan tutturan Gurur Baybora birinciliği elde ederken, ikinciliği yardımcı antrenör Yiğit Soydaş (118),üçüncülüğü ise Uluğ Kaçaniku ve kondisyoner Sasha Petrovic (117) paylaştılar.

Neşeli geçen gecenin ardından İstanbul’da  İ.T.Ü. ile zorlu bir maç oynayacak olan Siyah-Beyazlılar, uçakla İstanbul’a gitti.

8 Mart Cumartesi günü Ayazağa Spor Salonu’nda oynayacak olan İ.T.Ü. – Aydem Pamukkale Üniversitesi karşılaşması saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmanın teknik komiserliğini Nejat Yeniatakan yaparken,  baş hakem Serdar Ünal’ın yardımcılıklarını Orkun Yurtdaş ve Fatih Güler üstlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..