REKLAMI GEÇ

Potanın Horozlarına yeni yabancı

Potanın Horozlarına yeni yabancı

Morrow’un aşil tendonunun kopması yeni transferin önünü açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Ekim 2014 Cuma, 11:02

Potanın Horozları’nda Birleşik Amerikalı pivot Darrius Morrow’un yerine yeni bir yabancı almayı planlıyor. Federasyon Kupası yarı finalinde Yeşil Giresunspor maçı sırasında sağ ayak aşil tendonu kopan deneyimli oyuncu için doktorlar 5 ay sahalardan uzak kalacağı yönünde rapor bildirdi.

Bunun üzerine harekete geçen Denizli Basket Başkanı Turgut Dalaman üç yabancı ile görüşme yaptıklarını doğruladı, bir pivotta sona geldiklerini söyledi.

Takımın Denizli’deki son idmanını Genel Sekreter Tanju Beştaş ile birlikte takip eden Başkan Dalaman, “Kupada iki önemli sakatlık yaşadık. Morrow’dan faydalanamayacağımız rapor edildi. Bu durumda takıma yeni bir takviye yapmamız gerekiyor. Görüşmelerde sona geldik. Bu hafta içinde imza atarız” diye konuştu.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Başkan Dalaman, “Sezon öncesi son ciddi organizasyon olan Federasyon Kupası’nda çok iyi performans gösterdik. Finalde önemli eksiklerimiz olması nedeniyle kaybettiğimizi düşünüyorum. Takım lige hazır. İlk maçımızı Halkapınar’da Socar Spor’a karşı oynayacağız. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Özellikle iç saha maçlarında taraftar avantajını kullanmak istiyoruz. Bu sezon maçlarımızı PAÜ Arena’da oynayacağız. Yeni salon hem oyuncular hem de seyirciler için çok daha iyi koşullara sahip. Geçen sezon play-off maçlarındaki taraftar desteğini bu sezon tüm lig boyunca görebilirsek başarı kaçınılmaz olur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 10 Ekim 2014, 14:09

turgut başkan herşeyi cözer.