REKLAMI GEÇ

SAKARYA MAÇI BİLETLERİ MİSKE’DEN ÜCRETSİZ DAĞITILIYOR

SAKARYA MAÇI BİLETLERİ MİSKE’DEN ÜCRETSİZ DAĞITILIYOR

Sinpaş Denizli Basket’in cumartesi günü oynayacağı Sakarya Büyükşehir Belediye maçının 500 bileti yeşil lacivertlilerin sponsorundan dağıtılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Kasım 2015 Perşembe, 10:44

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Sinpaş Denizli Basket hafta sonunda Sakarya Büyükşehir Belediye’yi ağırlayacak. Ligde Mamak Belediye maçını kazanarak çıkışa geçen yeşil lacivertliler daha sonra zorlu deplasmanda Orkide Gediz’i farklı geçerek tırmanışını sürdürmüştü.

Coach Hakan Yavuz’un öğrencileri cumartesi günü PAÜ Arena’da oynanacak Sakarya maçını da kazanarak taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.

MAÇ BİLETLERİ 5-10 LİRA
Yeşil lacivertlilerin Arena’da 17:00’de başlayacak Sakarya maçı bilet fiyatları da belli oldu. Öğrencilerin 5 sivillerin ise 10 liradan satın alabileceği maç biletlerinin 500 adedini ise sponsor Miske Restaurant dağıtacak.  İşletmeciliğini Mahmut Kılınçlı’nın üstlendiği firma müşterilerine ücretsiz maç bileti verecek.  Kılınçlı, “Denizli’de sporu ve sporcuyu elimizden geldiğince destekliyoruz. Çünkü futbol olsun, basketbol olsun sporu çok seviyoruz. Geçen yıldan itibaren Sinpaş Denizli Basket’e her türlü desteği her zaman veriyoruz. Sinpaş Denizli Basket’in kulüp vizyonu ve yönetimi çok iyi işler yapıyor. Şehrimizin takımını bir üst ligde görmek isteriz. Geçen yıldan itibaren maçlara gelmeye çalışıyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda Sinpaş Denizli Basket’e sponsor olma düşüncem var. Ayrıca Sinpaş Denizli Basket’in geleceği çok parlak ve organizasyonu sağlam olduğu için gelecekte yönetimde yer almayı isterim ‘’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..