REKLAMI GEÇ

Salon sorunu çözülecek

Salon sorunu çözülecek

PAÜ Arena’dan Hasan Güngör’e transfer olan Sinpaş Denizli Basket’te coach Hakan Yavuz ise Recep Yazıcıoğlu kapalı salonunda oynamak istedi. Vali Şükrü Kocatepe devreye giriyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Temmuz 2015 Çarşamba, 15:52

Sinpaş Denizli Basket’in saha problemi için Vali Şükrü Kocatepe devreye giriyor. Yeşil lacivertli kulübün yöneticileri bugün Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret ederek saha konusunu gündeme getirdi.

Başkan Tanju Beştaş önderliğindeki ziyarete Burç Çiçek, Kelcik Kaya, Erol Güler ve Cemal Sirkeci katıldı. Ziyarette Vali Kocatepe’ye üzerinde adı yazılı forma hediye eden Tanju Beştaş salon konusunu gündeme getirdi.

Yeşil lacivertlilerin bu sezon hangi salonda oynayacağına henüz karar vermediklerini söyleyen Beştaş, “Bu konu çözülmüş değil. Biz PAÜ Arena’da oynamak istedik. Fakat oranın ücretlendirmesi beklentilerimizin çok çok üstündeydi. Bu şartlar altında o salonu kullanamayız. İkinci tercih olarak Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nunu seçtik. Fakat hocamız Hakan Yavuz hem o salonda hem de Recep Yazıcıoğlu kapalı Spor Salonu’nda inceleme yaptıktan sonra tercihini Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’ndan yana kullandı” dedi.

Beştaş, Sinpaş Denizli Basket’in başarılarının arkasındaki gücü birlik ve bütünlük olarak açıklarken bu sezon şampiyonluk hedefi yaşamak istediklerini söyledi.

Vali Şükrü Kocatepe ise Denizli’nin salon konusunda üzerine düşeni yapacağını söylerken, “Salon sorunu çözülecektir. Bizler üzerimize düşen her ne olursa onu yapmaya hazırız. Siz kararınızı verin” dedi.

Kocatepe özellikle geçen sezon Denizlispor’un ligde kalma savaşı verdiğini hatırlatarak, “Futbolda işler bu kadar ters giderken basketbolda ligi zirvede tamamladınız ve play-off’ta yer aldınız. Denizli’nin futbolda bozulan moralini basketbolda yerine getirdiniz. Sizleri başarılı buluyorum. Bu sene şampıyon olacağınıza inanıyorum” dedi.

Beştaş geçen sezon ligi ilk üç sırada bitiren takımların üst lige çıkamadıklarını hatırlatırken, “Maalesef normal sezonu lider bitirdik ama üst lige çıkamadık. Ben yöneticilik yaşantım boyunca çok iddialı demeçler vermedim. Yine aynı yolu izleyeceğim. Denizlispor ve Büyükşehir Belediyespor’da şampiyonluklar yaşadım. Sinpaş Denizli Basket’te de şampiyonluk görmek istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..