REKLAMI GEÇ

Savunma mercek altında

Savunma mercek altında

Deplasmanda Mondi Melikşah Üniversitesi’ni uzatmada deviren Sinpaş Denizli Basket’te Coach Çevik savunma hatalarından şikayetçi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Kasım 2014 Pazar, 16:58

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde cuma akşamı Kayseri’de Mondi Melikşah Üniversitesi’ni 91-90 mağlup eden Sinpaş Denizli Basket’te Coach Okan Çevik savunma hatalarından şikayetçi. Yeşil lacivertli Denizli temsilcisi zor bir dönemden geçen rakiplerini savunma hataları ile maça ortak ederken, hücumdaki kalitesi ile oyuna tutunmayı başarmıştı.
Kolay bir galibiyet bekleyen basketbol severlere seslenen deneyimli Coach Çevik, “Rakibin aldığı sonuçlara aldanmamak gerekir. Üç haftadır çok iyi basketbol oynuyorlar. Bunu sahada da gördük” dedi.
Coach Çevik zor da olsa deplasmanda kazanmanın kendilerini mutlu ettiğine değinerek, “Savunmada sıkıntılar yaşadık. Maçın son bölümünde 7 sayı öndeyken yaptığımız hatalar rakibi maça ortak etti. Uzatma bölümünün sonunda da olsa kazanmasını bildik. Oyuncularımı kutluyorum” dedi. Kurt hocanın hafta içindeki antrenmanlarda öğrencilerine savunmada yaptıkları hataları hatırlatarak bu yönde çalışmalara yoğunluk vermesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 24 Kasım 2014, 12:11

sevgili koç tranfer isteyin madem şampiyon olacağız transfer yapalım gülü koklamanın bedeli var dikenleri parmağımıza batmasın tranferler yapılsın isteyin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara isteyin hocam alsınlar