REKLAMI GEÇ

SERVERGAZİ ANADOLU LİSESİ 53 – HASAN TEKİN ADA AL 51

SERVERGAZİ ANADOLU LİSESİ 53 – HASAN TEKİN ADA AL 51

Okul sporları basketbol dörtlü finalinde Servergazi AL, Hasan Tekin Ada’yı uzatmada geçti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Aralık 2014 Çarşamba, 15:55

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen okul sporları basketbol il şampiyonluğu müsabakaları başladı. Dörtlü finale kalan iki takımdan Servergazi AL ile Hasan Tekin Ada AL, Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda karşılaştı. Baştan sona çekişmeli geçen maçta gülen taraf uzatmalarda bulduğu sayılarla Servergazi oldu.
Karşılaşmanın ilk iki periyodunda rakibine şans tanımayan Servergazi ilk çeyreyi 10-8’lik üstünlükle kapadı. İkinci çeyreğe de hızlı başlayan Servergazi AL rakibini 10 sayıda tutarken 15 sayı kaydederek farkı 7 sayıya çıkardı.
Devre arasında toparlayan Hasan Tekin Ada AL üçüncü çeyrekte maça ortak olurken 1 sayı ile öne geçmesini de bildi ve çeyreği 32-33 önde kapadı. Son periyot büyük bir çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı sayılarla geçen bu bölümde Servergazi AL 13 sayı kaydederken Hasan Tekin Ada AL 12 sayı üretebildi ve maç uzatmaya gitti.
Uzatma bölümünde her iki takımın kontrollü oyunu sayı üretmeyi güçleştirdi. Bu bölümde Servergazi rakibini 6 sayıda tutarken kendisini rakip fileye 8 sayı bıraktı ve maçı 53-51 kazandı.

 

SERVERGAZİ AL 53 – HASAN TEKİN ADA AL 51
1P: 10-8 2P  25-18 3P 32-33 4P 45-45 UZ 53-51
SALON: Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu
HAKEMLER: Gürkan Cengiz, Burak Çelebi
GÖZLEMCİ: Levent Altınmakas
SERVERGAZİ AL: Furkan Mert Konuk, Fatih Emre Canan, Ahmet Adil Kocakaya, Oğuzhan Derici, B. Alp Coşkun, Ebubekir Yılmaz, Yusuf Dündar, DoğuşDünmez, A. Melih Karaoğlan, S. Sarper Durmuş, Oğuz Korkmaz, H. İhsan Paltacı
ANTRENÖR: Ömer Keser
HASAN TEKİN ADA AL: Taha Cevher Naneci, H. Berke Bilki, Furkan Aydın, Onur Şenel, Gürkan Çağırgan, A. Enes Pehlivan, Rasim Can, A. Gürkan Altıntaş, H. Can Bağlan, Taylan Aslan, Doğan Şafak, Burak Geçit
ANTRENÖR: Gürkan Akın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..