REKLAMI GEÇ

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET 59 TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE 63

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET 59 TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE 63

Sinpaş Denizli Basket yarı finalde Tüyap Büyükçekmece’yi ağırladı maçı 59-63 kaybeden yeşil lacivertliler seride 1-0 geriye düştü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Mayıs 2015 Pazar, 18:45

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-off yarı final maçında Sinpaş Denizli Basket evinde Tüyap Büyükçekmece’yi ağırladı ve maçı 59 – 63 kaybetti.
Coach Okan Çevik maça Wilson, Eldridge, Mehmet, Alper ve Barbaros beşi ile başlarken Büyükçekmece’de Recep, Thampson, Seawrigth, Orbay ve Şahin ilk eşi ile sahne aldı.
İlk çeyrekte kolay lokma olmadığını gösteren konuk ekip Sinpaş Denizli Basket’in seyirci desteğine rağmen 20 sayı üretti. Ev sahibi yeşil lacivertli Denizli temsilcisi ise bu çeyrekte rakip potaya 24 sayı bıraktı.

ikinci çeyrekte rakibini durdurmayı başaran Sinpaş Denizli Basket sert savunma ile 10 dakikada potasında 9 sayı gördü. Buna karşın sayı üretmekte zorlanan ev sahibi rakip potaya 12 sayı bırakarak devreye 36-29 önde girdi.
Üçüncü çeyrekte oyun üstünlüğünü koruyan ev sahibi ile maça ortak olmak isteyen Büyükçekmece arasında büyük bir çekişme yaşandı. 17-16’lık sayılarla geçen çeyrek sonunda Sinpaş Denizli Basket son çeyreğe 8 sayı farkla girdi.

Yeşil lacivertliler bu sezon sıkça taraftarını karşılaştırdıkları bir durumu yeniden tekrarladı. Son çeyrekte sayı üretemeyen Sinpaş Denizli Basket konuk ekip Tüyap Büyükçekmece’yi durdurmayı da başaramadı. Karşılaşma 59-63 Tüyap Büyükçekmece’nin galibiyeti ile sona ererken konuk ekip büyük bir avantaj yakaladı ve seride durumu 1-0’a getirdi

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET 59 TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE 63
1P (24-20) 2P (36-29) 3P (53-45) MS (59-63)
SALON: PAÜ Arena
HAKEMLER: Emin Moğulkoç, İsmail Aydı, Ergin Sarı, Hakan Baştepe (Teknik Komiser)
SİNPAŞ DENİZLİ BASKET : Jeremy Wılson, Eldridge, Mehmet Özdoğan, Alper Özcan, Barbaros Bozkurt, Orçun Tunca, İlker Türel
Burak Yönder, Eren Beyaz, Tunahan Dikmen, Mustafa Tuğrul, Utku Saraloğlu
TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE: Recep Doğrusöz, Thompson, Orbay Kaya, Seawrigth, Şahin Ekmen, Can Terzioğlu, Doğan Deniz Yiğit, Emre Ekim, Cihan Mumcuoğulları, Barış Erdoğan, Çağlar Gürle, Kubilay Barak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ   -  Bağlantı 25 Mayıs 2015, 09:05

ellerindeki maçı son dakikalardaki saçma sapan boş atışlardan dolayı verdiler. gerçekten yazık