REKLAMI GEÇ

Sinpaş Denizli Basket, Best’e hazır

Sinpaş Denizli Basket, Best’e hazır

Sinpaş Denizli Basket yarın oynanacak Best Balıkesir maçını kazanıp play-off’ta istediği eşleşmeyi arayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Mayıs 2015 Cuma, 13:09

Türkiye Basketbol İkinci Ligi lideri Sinpaş Denizli Basket, 2 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı Best Balıkesir maçının hazırlıklarını sürdürüyor. PAÜ Arena’da oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak. Denizli ekibi bu karşılaşmayı kazanması durumunda normal sezonun bitimine bir hafta kala sezonu birinci bitirmeyi garantileyecek.

Ligde oynadığı 32 maçta 25 galibiyet, 7 yenilgi alan ve 57 puanla ligin lideri konumunda bulunan yeşil-lacivertlilerde bu önemli karşılaşma öncesinde Genç Erkekler Anadolu Şampiyonası’nda bulunan Utku Saraloğlu ve Mustafa Tuğrul dışında eksik bulunmuyor. Potanın Horozları, tüm sporseverleri Cumartesi günü PAÜ Arena’da oynanacak olan bu zorlu karşılaşmaya davet ediyor.

İki takım bu sezon ilk kez Federasyon Kupası finalinde karşılaşırken Ali Işık ve Darrius Morrow’un sakatlıklarından dolayı oynayamadığı maçta Best Balıkesir 102 – 89 kazanırken, ligin ilk yarısında Balıkesir deplasmanında ise Sinpaş Denizli Basket maçtan 76 – 55 galip ayrılmıştı. Potanın Horozları evinde oynadığı 16 maçta 13 galibiyet, 3 yenilgisi bulunuyor. Deplasmanda oynadığı 16 maçın on birini kazanan Best Balıkesir, oynadığı son 12 karşılaşmada da 11 galibiyet alarak ligin en formda takımlarından biri konumunda. Balıkesir ekibi, 32 maçta aldığı 24 galibiyet ve topladığı 56 puanla averajla 3. sırada bulunuyor.

Bu arada Cumartesi günü oynanacak olan Sinpaş Denizli Basket – Best Balıkesir maçının teknik gözlemciliğini Eray Öcal yaparken, başhakem Serkan Emlek’in yardımcılıklarını Sami Özel ve Uğur Özen yapacak.

Bu zorlu ve zevkli karşılaşmayı tüm öğrenciler 5 TL karşılığında takip ederken,tam biletler ise 10 TL’den satışa sunulacak. Biletler Cuma günü saat 16:00 – 20:00 arası Forum Çamlık AVM’de yiyecek katındaki Sinpaş Denizli Basket masasında ve maç günü PAÜ Arena’daki gişelerde satılacak.

Başantrenörlüğünü Hakan Yavuz’un yaptığı Best Balıkesir’in kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;

4 Aubrey Coleman

5 Serkan Menteşe

6 Serhat Büker

7 Serhan Kavut

9 Özcan Sürücü

10 Tuğberk Gedikli

12 Barış Ömer Erlim

13 İlhan Barış Gökalp

17 Mehmet Emre Boztepe

18 Boğaç Yiğit Tok

20 Alan Wiggins

21 Cem Coşkun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..