REKLAMI GEÇ

Sinpaş Denizli Basket düze çıktı

Sinpaş Denizli Basket düze çıktı

Ligde art arda iki yenilginin ardından İTÜ deplasmanında moral bulan Denizli temsilcisi Gelişim Koleji maçına hazır.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Şubat 2015 Perşembe, 10:25

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 7 haftadır liderliği bırakmayan Sinpaş Denizli Basket ligde Ankara ERA ve Orkide Gediz yenilgilerinin ardından İstanbul’da İTÜ deplasmanında moral buldu.

Rakibini 59 – 76 yenen yeşil lacivertli Denizli temsilcisinde gözler yarın oynanacak Özel Geliş Koleji maçı için İzmir’e çevrildi.

Denizli Basket Genel Menajeri Hüseyin Gökçe İTÜ galibiyetinin alınan yenilgileri unutturduğuna dikkati çekerken takımın moralinin yeniden üst seviyeye yükseldiğinin altını çizdi.

Gökçe, İzmir deplasmanından da galip gelerek dönmek istediklerini belirterek, “Ligin ilk yarısında yakaladığımız başarılı süreci ikinci bölümde de sürdürmek istiyoruz. Moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Sıkıntılı süreci geride bıraktık.  İTÜ ERA galibiyeti, mağlubiyetleri unutturdu ve moralimizi yükseltti. Cuma günü deplasman güçlü bir rakip ile oynayacağız. Güzel bir müsabaka olacak. Kazanan taraf olmak istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için her maçı final gözüyle bakıyoruz. Sporcularımız koyduğumuz hedefe ulaşmak için çalışıyorlar. Taraftarlarımızın desteğiyle de hedefimiz olan bir üst lige yükseleceğimize inanıyoruz”  dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 19 Şubat 2015, 13:29

DENİZLİ BASKET TAKIMINDA Kİ DÜŞÜŞ LİDER OLMANIN REHAVETİNDEN KAYNAKLANDIĞINI UMARIZ AMA MEVCUT YABANCILARIN OYUNA AĞIRLIĞINI KOYMADIKLARINI GÖZLEMLİYORUZ BU LİG DE BU TAKIMDA EN ZAYIF HALKALARINDAN BİRİ OLARAK GÖRÜYORUZ ÇÜNKÜ ADAM ARKASINA SAKLANARAK