REKLAMI GEÇ

Sinpaş Denizli Basket kazanmak istyor

Sinpaş Denizli Basket kazanmak istyor

Evindeki 15 maçın sadece ikisini kaybeden Sinpaş Denizli Basket, Adanaspor’u yenerek yoluna devam etmek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Nisan 2015 Cuma, 10:23

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde liderlik koltuğunu kimseye bırakmayan Sinpaş Denizli Basket, deplasmanda aldığı iyi sonuçlarla dikkat Adanaspor’u ağırlıyor. Cumartesi günü PAÜ Arena’da oynanacak karşılaşma saat 17:00’de başlayacak. Denizli’de seyirci avantajını iyi kullanan yeşil lacivertliler bu maç için bilet fiyatlarını yine öğrenci 5 tam ise 10 lira olarak belirledi. s

Hafta içinde İstanbul DSİ’yi geçerek zorlu bir deplasmanı rahat geçiren coach Okan Çevik’in öğrencileri bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. PAÜ Arena’da bugün yapacağı antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek olan yeşil siyahlılarda eksik bulunmuyor.

TB2L’de bu sezon oynadığı 30 maçın 24’ünü kazanan yeşil lacivertliler 54 puanla liderliğini koruyor. Karşılaşma öncesi Adanaspor ise 9. basamakta yer alıyor. İki takım arasında ligin ilk bölümünde Adana’da oynanan karşılaşmayı Sinpaş Denizli Basket 97-91 kazanmıştı. Evinde oynadığı 15 maçın 13’ünü kazanan yeşil lacivertliler, zorlu karşılaşmaya tüm Denizli halkını davet etti.

Maçın teknik gözlemciliğini Yusuf Aslantaş üstlenirken başhakem Halil Baldemir’e Önder Yılmaz ve Taner İbin yardımcılık yapacak.  Maç biletleri Forum Çamlık AVM ve PAÜ Arena’da satışa çıkarıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 18 Nisan 2015, 00:24

SPORCULARIMIZA BUGÜNKÜ YAPACAK OLDUKLARI MAÇ DA BAŞARILAR DİLERİZ.