REKLAMI GEÇ

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET TARAFTARLARIYLA BULUŞTU

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET TARAFTARLARIYLA BULUŞTU

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Sinpaş Denizli Basket ”Taraftarımız ile Basketbol Sohbetleri” etkinliği kapsamında ilk toplantısını Down Cafe’de gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mart 2016 Cuma, 10:10

Etkinliğe Sinpaş Denizli Basket’in tüm teknik ve idari ekibi katılırken oyunculardan kaptan İlker Türel, Mehmet Özdoğan ve Hilton Armstrong yer aldı.

Soru-cevap şeklinde geçen etkinlikte Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Hakan Yavuz katılan tüm taraftarlara teşekkür ederken şunları şöyledi; ”Denizli’de müthiş bir potansiyel var. Taraftarımızın bize itici güç olmasını istiyoruz. Amacımız ligi ilk dört sırada bitirerek Play-Off’a iyi bir yerden girmek. Biz mücadeleci bir takımız, maçları kazanırız kaybederiz ama her maçta sonuna kadar mücadele edeceğiz. ” dedi.

Sinpaş Denizli Basket Takım Kaptanı İlker Türel’de ”Geçen senede gördük. Normal sezonda ne kadar maç kazanırsak kazanalım asıl iş Play-Offlarda. Önemli olan Play-Offlarda formda olabilmek ve biz taraftarımızın da desteğiyle başarabilecek potansiyele sahibiz” söyledi.

Etkinliğin ardından Sinpaş Denizli Basket’li teknik ekip ve oyuncular, Down Cafe çalışanları ve taraftarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..