REKLAMI GEÇ

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET, MERSİN’DEN BARBAROS’U ALDI

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET, MERSİN’DEN BARBAROS’U ALDI

TB2L’de mücadele eden Sinpaş Denizli Basket kadrosunu Barbaros Bozkurt ile güçlendirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Ocak 2015 Pazartesi, 13:24

TB2L’nin lideri Sinpaş Denizli Basket ligin ikinci yarısına takviyelerle başlayacak. Yeşil lacivertliler pivot pozisyonu için 2,11’lik Barbaros Bozkurt ile anlaştı. Denizli’ye gelerek takımın ikinci yarı hazırlık çalışmalarına katılan dev pivot bu sezonun ilk devresini Mersin BŞB.’de 17 karşılaşmada 6.1 sayı, 3.4 ribaund ve 1 blok ortalamaları kaydetti.

Öte yandan iki sezon önce de devre arası Pamukkale Üniversitesi’ne gelerek sezonu burada tamamlayan başarılı oyuncu ardından İzmir BŞB, Aşut ve son olarak Mersin BŞB takımlarında forma giymişti.

Yeni takımı ile ilgili konuşan Bozkurt ”Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen bu takımın bir parçası olmak benim için gurur verici. Sinpaş Denizli Basket’in şampiyonluğa ulaşması için elimden geleni yapacağım. Tekrardan bu kulüpte oynadığım için mutluyum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 28 Ocak 2015, 12:19

YENİ TRANSFER BOYU 2.11 CM BAYAĞIDA UZUN BOYLU PİVOT BİR OYUNCUYA BENZİYOR İNŞALLAH TAKIMIMIZA YARARLI OLUR KENDİSİNE ŞANS VERİLDİĞİNDE HEP BERABER GÖRECEĞİZ TARAFTARLARA VE KULÜBÜMÜZE MAHCUP ETMEZ İNŞALLAH HAYIRLI UĞURLU OLSUN BAŞARILAR DİLİYORUZ.