REKLAMI GEÇ

Sinpaş Denizli Basket’e İbanoğlu’dan Ziyaret

Sinpaş Denizli Basket’e İbanoğlu’dan Ziyaret

Ligde fırtına gibi esen Sinpaş Denizli Basket takımını, Çarşamba günü yapılan kondisyon antrenmanının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Aralık 2015 Perşembe, 11:49

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, müthiş bir seri yakalayan Sinpaş Denizli Basket’i antrenman sonrası salonda ziyaret etti. Coach Hakan Yavuz ve sporcularla sohbet eden İbanoğlu, takımın güzel oyun ve seri galibiyetlerle herkesin takdirini kazandığını söyledi. Denizli’de son yıllarda basketbol sevgisinin artmasına da değinen İbanoğlu; basketbolda üç sezondur zirveye oynayan takımın şehirde bir sinerji oluşturduğunu, yönetimi, taraftarı ve sporcularıyla takımın bu sezon playofflardan üst lige yükselme hedefine ulaşacağına inandığını söyledi.

Takımın iyi bir hava yakaladığını söyleyen Coach Hakan Yavuz, oyuncularının gelinen noktada lige çok iyi konsantre olduğunu söyledi. Çalıştığı şehirler arasında takıma olan ilgi ve destekten ötürü Denizli’nin çok farklı olduğunu söyleyen Coach Yavuz,  bunu her fırsatta dile getirdiğini belirtti. Sezon başında salon ve kondisyon antrenmanları için Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunu tercih ettiklerini söyleyen Yavuz, Gençlik Spor çalışanları ve yetkililerinin kendilerine olan ilgilerinden dolayı İl Müdürü İbanoğlu’na teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..