REKLAMI GEÇ

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET’İN 1 NUMARALI FANATİĞİ

SİNPAŞ DENİZLİ BASKET’İN 1 NUMARALI FANATİĞİ

Sinpaş Denizli Basket başkan Tanju Beştaş’ı büyülemeye devam ediyor. Gelişim deplasmanındaki son çeyrek Beştaş’ın dilinden düşmüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Aralık 2015 Salı, 10:42

Denizli’de 8 yıldır basketbolu sevdiren ve yaygınlaştıran Sinpaş Denizli Basket teknik ekip ve oyuncularla birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde medya mensuplarıyla buluştu. Buluşmada kısa bir konuşma yapan Başkan Tanju Beştaş her fırsatta takımı övdü, yeşil lacivertlilerin elde ettiği başarıları anlatırken adeta yeniden yaşadı.

Ligde son 7 maçını kazanan Denizli Basket’in son oynadığı Gelişik Koleji maçını da değerlendiren Başkan Beştaş, “Son çeyrekte muhteşem bir mücadele örneği gösterdik. Tecrübe farkını öne çıkardık ve kazandık. Geçen yıl özellikle son çeyreklerde çok maç kaybetmiştik. Bu yıl çok daha iyiyiz” dedi.

Diğer yandan takımın medya buluşması ise beklenildiği gibi gerçekleşemedi. Denizli Basın Merkezi’nde gazetecilerle birlikte kahvaltı yapması planlanan oyuncular yer darlığı nedeniyle kahvaltı yapmayarak salondan ayrıldı. Buluşmada coach Hakan Yavuz konuşma taleplerini reddederken takım kahvaltısını başka bir mekanda yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..