REKLAMI GEÇ

Sinpaş Denizli Basket’te hedef 4’te 4

Sinpaş Denizli Basket’te hedef 4’te 4

Sinpaş Denizli Basket galibiyet serisini 7 maça çıkardı, Coach Çevik devreye kadar kalan dört maçı da kazanmak istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Aralık 2014 Cuma, 12:21

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Denizli’yi temsil eden Sinpaş Denizli Basket evindeki İstanbul DSİ galibiyeti ile birlikte galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Yeşil lacivertli Denizli temsilcisinde Coach Okan Çevik sıkışık bir takvimde müsabakalara çıktıklarını hatırlatarak, “”İyi oyun beklemiyordum. Kalen dört maçtan en iyi sonuçları alarak devreye gireceğiz” dedi.

İstanbul DSİ’nin çok iyi mücadele ettiğini hatırlatan Coach Çevik, “Maçtan hiç kopmadılar. Zaman zaman 12-14 sayı öne geçtiğimizde bile maçı hiç bırakmadılar. Maçın güzelleşmesine çok katkıda bulundular. Tabi ki galibiyetten dolayı kendi takımımı da tebrik ediyorum. Bugün işin doğrusu çok güzel bir basketbol zaten beklemiyordum önemli bir Akhisar deplasmanından geldik yine önemli bir Adana deplasmanına gideceğiz. Bu maç hedeflerimiz doğrultusunda kazanmamız gereken bir maçtı. Tüm oyuncularıma süre verme şansı buldum. Bu haftalarda özellikle Tyler Stone’un sakatlığı ve üst üste gelen maçlarda galibiyetle ayrılmayı bilmek gerçekten önemli. Önümüzde şimdi devre bitene kadar 4 tane maçlık önemli bir periyot var buradan da alabildiğimiz maksimum galibiyeti alıp 1. devre itibariyle iyi bir yerde bitirmek istiyoruz ’’ diye konuştu.

Sinpaş Denizli Basket’in genç oyuncularından Mustafa Tuğrul da ‘’Savunmada istediğimiz başarıyı yakaladık fakat işin ofansif kısmında bugün form fazla tutamadık. İstanbul D.S.İ.’de daima maçı yakın skorlarda tuttu ve maç zorlu bir biçimde devam etti. Maçın sonunda kazanmasını bildik. Önümüzdeki Adana maçına hazırlanmaya başlayacağız. İstanbul D.S.İ. takımını da oynadıkları basketbol için tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..