REKLAMI GEÇ

Sinpaş Denizli Basket’te transfer sürüyor

Sinpaş Denizli Basket’te transfer sürüyor

Sezona Hakan Yavuz’un önderliğinde başlayacak yeşil lacivertlilerde transfer çalışmaları sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Temmuz 2015 Çarşamba, 11:19

Denizli’nin TB2L’deki temsilcisi Sinpaş Denizli Basket son iki sezondur zorladığı üst lig hayalini bu sezen gerçekleştirmek istiyor. Yeşil lacivertliler yeni sezonda yeni bir kadro ile taraftarlarının karşısında olacak.

Staffı Coach Hakan Yavuz ile anlaşarak oluşturmaya başlayan Sinpaş Denizli Basket, asistan coach Gökhan Güney ve Ali Ruhi Balkanlı, kondisyoner Özer Özeler ve masör Gültekin İpek ile anlaştı.

Yeşil lacivertlilerde geçen sezonun önemli isimleri İlker Türel, Mehmet Özdoğan ve Utku Saraloğlu takımda kalırken, Mamak Belediye’den Mustafa Baki Görür, TÜYAP Büyükçekmece’den Doğan Deniz Yiğit, İBB’den Burak Erol  ve Maliye Milli Piyango’dan Gökhan Karabıyık ile anlaşma sağlandı. Tony Easley’in de takıma katılması ile birlikte transferin önemli bölümü çözülmüş oldu.

Yeşil lacivertli yönetim şimdi 1 numaralı pozisyonda oynayabilecek bir Amerikalı ile görüşmelerini sürdürürken, 4 ve 5 numaralı pozisyonlar için yerli oyuncular ile görüşmeler gerçekleştiriyor.

Coach Hakan Yavuz’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten yönetici Burç Çiçek takımın 3 Ağustos’ta toplanarak lig hazırlıklarına başlayacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..