REKLAMI GEÇ

Sinpaş sahne alıyor

Sinpaş sahne alıyor

Denizli’nin TBL’deki temsilmcisi üst lig için ilk engel olan Best Balıkesir’e bileniyor. Play-off çeyrek final ilk maçı Perşembe günü PAÜ Arena’da.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Mayıs 2016 Salı, 10:44

Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonu 24 galibiyetle üçüncü sırada bitiren Sinpaş Denizli Basket, Süper Lig’e çıkabilmek için play-off mücadelesi verecek.

Yeşil lacivertliler play-off turu çeyrek finalinde ligi altıncı sırada bitiren Best Balıkesir ile eşleşti. Saha avantajı ile başlayacak olan Sinpaş Denizli Basket güçlü rakibi ile ilk maçını 12 Mayıs Pürşembe günü PAÜ Arena’da oynayacak. İki takım arasında Denizli’de oynanacak ikinci maç ise 14 Mayıs’ta.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Yeşil lacivertliler zorlu play-off çeyrek finali öncesinde taraftarlarına çağrıda bulunarak PAÜ Arena’yı doldurmalarını istedi. Saat 18:30’da başlayacak olan maça tüm taraftarları davet eden Başkan Tanju Beştaş, “Normal sezon geride kaldı. Amacımız play-off’ta rakiplerimizi geçerek Süper Lig’e yükselmek. Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Denizli takımına sahip çıkmalı” diye konuştu.

3 MAÇ KAZANAN ÜST TURDA

5 maç üzerinden gerçekleşen play-off çeyrek finalinde üç galibiyeti alın takım üst tura çıkacak. İlk iki maçını Denizli’de oynayacak olan Sinpaş Denizli Basket 3 ve 4’ncü maçlarını Balıkesir’de son maçını ise yine Denizli’de oynayacak.

YARI FİNALE ÇIKARSA

Yarı finalde Sinpaş Denizli Basket – Best Balıkesir eşleşmesinin galibi Acıbadem Üniversitesi – Socarspor serisinin galibi ile, Tofaş – Afyon Belediye eşleşmesinin kazananı Gediz Üniversitesi – Sakarya BŞB. serisinin galibi ile karşılaşacak.

Normal sezonu 34 maçta 24 galibiyet, 10 yenilgi alan ve 58 puanla üçüncü sırada tamamlayan yeşil-lacivertlilerde bu önemli karşılaşmada genç oyuncu Utku Saraloğlu dışında eksik bulunmuyor. Potanın Horozları, tüm sporseverleri Perşembe günü PAÜ Arena’da oynanacak olan bu zorlu karşılaşmaya davet ediyor.

Ligde oynanan iki karşılaşmayı da Sinpaş Denizli Basket kazanırken ligin ilk yarısında Balıkesir’de 70 – 76, Denizli’de ki maçı da 90 – 82 yenerek sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

Bu zorlu ve zevkli karşılaşmayı tüm öğrenciler 5 TL karşılığında takip ederken, tam biletler ise 10 TL’den satışa sunulacak. Biletler maç günü PAÜ Arena’daki gişelerde satılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..