REKLAMI GEÇ

Sinpaş sezonu açıyor

Sinpaş sezonu açıyor

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Sinpaş Denizli Basket sezonu Afyon Belediye maçı ile açıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ekim 2015 Cuma, 11:18

Uzun bir aranın ardından nihayet basketbol heyecanı start alıyor. Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Sinpaş Denizli Basket, cumartesi günü Afyon Belediye ile karşılaşacak.

Coach Hakan Yavuz’un öğrencileri sezonun ilk haftasında galibiyet elde etmek istiyor. İki takım arasında geçen sezon oynanan her iki maçı da yeşil lacivertli Denizli temsilcisi kazanmasını bilmişti.

Rakip takımda Denizli Basket forması giyen orçun Tunca ve Gurur Baybora gibi isimler yer alıyor.

Sinpaş Denizli Basket – Afyon Belediye maçının teknik gözlemciliğini Alpay Alev yaparken,  başhakem Ogün Cılız’ın yardımcılıklarını Murat Tunç ve A. Basri Yıldız yapacak.

Sinpaş Denizli Basket yeni sezonda kadrosunda Mehmet Özdoğan, Mustafa Baki Görür, Hakan Pomakoğlu, Ozan Odabaşı, Gökhan Karabıyık, İlker Türel, Sercan Ergin, Utku Saraloğlu, Burak Erol, Doğan Deniz Yiğit, Tony Easley, Baynton ve Oğuzhan Dereci isimlerini barındırıyor. Rakibi Afyon Belediye’nin ise kadrosu orçun Tunca, İsmail Çevik, Sezgin Eriş, Hall, Sertay Gürsu, Alican Güney, Gurur Baybora, Onur Sevinç, Eren Ocaktürk, Aydın Ergen, Weaver ve İbrahim Gürsan isimlerinden oluşuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

harun türkmen   -  Bağlantı 9 Ekim 2015, 11:26

haydi hayırlısı. canı yürekten başarılar diliyorum