REKLAMI GEÇ

Sinpaş tempo artırıyor

Sinpaş tempo artırıyor

TBL’deki Denizli temsilcisi Sinpaş Denizli Basket zorlu sürece girdi. Yeşil lacivertliler 7 gün içinde zorlu üç lig maçına çıkacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Mart 2016 Salı, 11:48

Acıbadem ve Eskişehir Basket’te üst üste kaybettikten sonra lige ağırlığını koyan ve üçte üç yaparak kendine gelen Sinpaş Denizli Basket’i ligde sıkışık bir takvim bekliyor. Coach Hakan Yavuz’un öğrencileri 7 gün içinde üç zorlu lig maçına çıkacak.

Cumartesi günü Best Balıkesir’i konuk edecek olan yeşil lacivertliler hafta içinde Final Spor deplasmanına konuk olacak. Çarşamba günkü maçtan sonra yeniden Denizli’ye dönerek bu kez üç gün sonra Adanaspor maçında taraftarı ile buluşacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Ligde 17 galibiyet ile dördüncü basamakta yer alan Sinpaş Denizli Basket’te Best Balıkesir maçının hazırlıkları da sürüyor. Coach Yavuz’un önderliğinde bu maça çalışan yeşil lacivertlilerde sakat oyuncu bulunmuyor. Hafta başından beri çalışmalarını Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda sürdüren takım yarın öğleden sonraki çalışmadan itibaren maçın oynanacağı PAÜ Arena’ya geçecek.

AYVALIOĞLU: KONSANTRE OLDUK
Ligde üst üste üç maçını da kazanarak rakiplerine göz dağı veren yeşil lacivertlilerde Genel Menajer Kıvanç Ayvalıoğlu hedeflerine ulaşana kadar gevşemeyeceklerini söyledi. Ayvalıoğlu, “Best Balıkesir maçı hazırlıklarımız sürüyor. Bu maça konsantreyiz. Oyuncular işin ciddiyetinin farkında. Bir gevşeme söz konusu değil” dedi.

Bir haftada üç maç oynayacaklarını hatırlatan Ayvalıoğlu, “Yoğun bir tempo olacak. Üstesinden geliriz ama sadece yönetim, staff ve oyuncular olarak değil 4-5 bin kişi ile birlikte üstesinden gelelim istiyoruz. Cumartesi günü tüm taraftarları Arenaya bekliyoruz. Kadın taraftarlarımızdan ilk 200 kişi ücretsiz maçı izleyebilecek” dedi.

DENİZLİ BASKET – ANADOLU EFES AFİŞİ
Ayvalıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Seneye Bayramyeri’nde Denizli Basket – Anadolu Efes maçının afişini görmek istiyorum. Bu da ancak destekle mümkün olacak. Bizim taraftarın nefesine ihtiyacımız var. Taraftarın maçlara dokunuşuna ihtiyacımız var.  Ancak taraftar desteği ile hedeflerimize ulaşabiliriz”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..