REKLAMI GEÇ

Sinpaş zirve aşkına

Sinpaş zirve aşkına

Bu sezon play-off oynamayı garanti altına alan Sinpaş Denizli Basket sezon sonuna kadar liderlik koltuğunu kimseye bırakmak istemiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Nisan 2015 Perşembe, 12:45

Geçen haftayı galibiyetle kapatarak ligin normal sezonunun bitimine altı hafta kala Play-Off oynamayı garantileyen lider Sinpaş Denizli Basket , Cumartesi günü oynayacağı Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor. PAÜ Arena’da oynanacak olan karşılaşma saat 17:00’de başlayacak.

Ligde oynadığı 28 maçta 22 galibiyet, 6 yenilgi alan ve 50 puanla ligin lideri konumunda bulunan yeşil-lacivertlilerde bu önemli karşılaşma öncesinde eksik bulunmuyor. Potanın Horozları, tüm sporseverleri Cumartesi günü PAÜ Arena’da oynanacak olan bu zorlu karşılaşmaya davet ediyor.

Sezonun ilk yarısında Akhisar’da oynanan maçı Sinpaş Denizli Basket 68 – 57 kazandı. Potanın Horozları evinde oynadığı 14 maçta 12 galibiyet, 2 yenilgi alırken ligde son oynadığı karşılaşma da Finalspor’u uzatma sonunda 96 – 92 yenmeyi başardı. . Deplasmanda oynadığı 14 maçın sekizini kazanan Akhisar Belediye, ligde son oynadığı 3 karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrıldı . Manisa ekibi, 28 maçta aldığı 19 galibiyet ve topladığı 47 puanla 5. sırada bulunuyor.

Bu arada Cumartesi günü oynanacak olan Sinpaş Denizli Basket – Akhisar Belediye  maçının teknik gözlemciliğini Mete Bulut yaparken,  başhakem Kerem Baki’nin yardımcılıklarını Sami Özel ve Orkun Yurttaş yapacak.

Sinpaş Denizli Basket – Akhisar Belediye maçının bilet fiyatları da açıklandı. Öğrenci biletleri 5 tam biletler ise 10 liradan satışa sunulacak. Biletler Perşembe ve Cuma günü saat 16:00 – 20:00 arası Forum Çamlık AVM’de yiyecek katındaki Sinpaş Denizli Basket masasında ve maç günü PAÜ Arena’daki gişelerde satılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..