REKLAMI GEÇ

Sinpaş zirvede ısrarcı

Sinpaş zirvede ısrarcı

Pertevniyal engelini zor da olsa geçen Sinpaş Denizli Basket’te coach Okan Çevik normal sezonun sonunda zirvede yer almak istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Mart 2015 Salı, 11:51

Sinpaş Denizli Basket, deplasmanda Pertevniyal Gençlik’i deplasmanda 78-76 yenerek ligde 21. galibiyetini aldı ve zirvedeki yerini korudu. Yeşil lacivertlilerin çalıştırıcısı Coach Okan Çevik maçı değerlendirirken hedeflerinin sezonu lider bitirmek olduğunu söyledi. Bundan sonra kolay maç olmadığının altını çizen Coach Çevik, “Rakip son topa kadar mücadele etti. Çok iyi maç çıkardılar. Biz de çok iyi mücadele ettik. Normal sezonu lider bitirmek istiyoruz. Artık takımlar arasında bir ayrım yok. Her maç zor” diye konuştu.
HAKEMLERDEN ŞİKAYETÇİ
deneyimli çalıştırıcı maçın hakemlerinin yönetimini sorgularken, “Üç hakem de maçın altında kaldı. Ligin sonu gelirken hakem atamalarının biraz daha dikkatli olması gerektiğini hatırlatmak isterim. Maçı kazandıktan sonra konuşmanın çok daha doğru olacağını düşünüyorum. Maçın içinde sezon standartına uymayan düdüklerle karşılaştık. Bizim maçı zorlaştıran etkenlerden biri de hakemler oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 24 Mart 2015, 21:48

sinpas denizli basket zevk veriyor heyacan katıyor siyaset den uzak sadece spor olunca seyircide full cekiyor tebrikler başkan.Mehmet GENÇOĞLU