REKLAMI GEÇ

Sinpaş’a Amerikalı piyango

Sinpaş’a Amerikalı piyango

Coach Hakan Yavuz yeşil lacivertlilerin iki Amerikalısının transfer öyküsünü anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Aralık 2015 Salı, 11:08

Sinpaş Denizli Basket’te performansları ile dikkatleri üzerlerine çeken Amerikalılar Kenny ve Hilton’un transferlerine ilişkin detayları Coach Hakan Yavuz anlattı.

Sezona Rob Lowery ve Tony Easley ile başlamayı planlayan yeşil lacivertlilerde Lowery’nin sezon öncesi sakatlığı Easley’in de sezon içindeki sakatlığı iki yeni transferin yapılmasını sağlamıştı.

Coach Yavuz “İki Amerikalımdan da çok memnunum. İyi ki bu sakatlık sorunlarını yaşamışız” derken transfer döneminde yaşananları şöyle anlattı:

“Rob Lowery ile kontrat imzaladıktan sonra ülkesinde beton zeminde oynadığı bir maçta sakatlandı. Menajerleri bizi Eylül sonuna kadar oyalamak istedi. Biz durumu fark edince Denizli’de sağlık kontrolünden geçirdik. Oyuncunun sakat olduğu kesinleşince sözleşmesini feshettik. Kenny alternatiflerimiz arasındaydı. Onun menajerleri ile temasa geçerek Kenny’i transfer ettik.

Tony Easley’in sakatlığı ise hiç hesapta yoktu. Sakatlık sorunu çıkınca acil oyuncu arayışına geçtik. O sırada Büyükçekmece ile uyum sorunu yaşayan Hilton gündemimize geldi. Denizli’ye davet ettik ve kısa süre içinde kontrat imzaladık. Her iki oyuncunun gönderilmesi ve yerlerine yenilerinin alınması sürecini kulüp en az madde zararla kapattı. İlk oyuncuda masrafımız da olmadı. Bu durumun sezon başında yaşanması ise bizim için şanstı.

İyi ki bu sakatlıklar olmuş. Sakatlanarak gitmeseler daha iyi olurdu ama Keny ve Hilton’un takıma kazandırılması bizim açımızdan çok daha iyi oldu. Özellikle Hilton için piyangodan çıktı diyebilirim”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..