REKLAMI GEÇ

Sinpaş’ta hedef galibiyet

Sinpaş’ta hedef galibiyet

Tüyap Büyükçekmece eşleşmesinde 2-0 geriye düşen Sinpaş Denizli Basket, İstanbul’daki iki maçı da kazanıp finali Denizli’de yapmak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Mayıs 2015 Perşembe, 10:23

Yarı final eşleşmesinde Tüyap Büyükçekmece’ye Denizli’deki iki maçı da kaybederek seride 2-0 geriye düşen Sinpaş Denizli Basket’te hedef İstanbul’daki iki maçı da kazanıp durumu eşitlemek ve finali Denizli’de yapmak. Tecrübeli çalıştırıcı Okan Çevik işlerini zora soktuklarını söylerken normal sezonda deplasmanda yendikleri rakiplerini yine yeneceklerini kaydetti.

Coach Okan Çevik, “Söylenecek çok fazla bir şey yok. Biz bütün sene liderliği kovalama hedefimiz, uzun süre lider kalmayı isteme hedefimiz, Play-Off’ta ev sahibi avantajını almaktı ve işin doğrusu bu yarı final serisini ev sahibi avantajıyla 1. Lige çıkmaktı amacımız. Ama maalesef istemediğimiz şekilde evdeki iki maçımızı da kaybettik. Bu doğal olarak hiç beklemediğimiz bir şeydi fakat Play-Off serileri de böyle bir şey. Evet çok zora soktuk, bundan sonra işimiz kolay değil ama son maç her zaman için önümüzdeki maç olacak ve biz o maçı sezon içerisinde İstanbul’da kazandığımız gibi tekrar kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 28 Mayıs 2015, 23:57

SİZ BİR İSTANBUL MASALI FİLİMİNİ İZLEDİNİZ Mİ ? DENİZLİ BASKET TAKIMIMIZ DURUMU BU FİLİMİ ANDIRIYOR ÇIKMAYAN CANDAN ÜMİT KESİLMEZ TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ İNŞALLAH BİZLERİ UTANDIRIRLAR HA GAYRET NEDEN OLMASIN HİÇDE BELLİ OLMAZ 2-2 DURUMA GETİR.

harun türkmen   -  Bağlantı 28 Mayıs 2015, 10:49

üzülerek söylüyorum. yeneceğimize ancak kadir inanır. 🙂