REKLAMI GEÇ

Sinpaş’ta işler yolunda

Sinpaş’ta işler yolunda

Sinpaş Denizli Basket’in TBL’Deki yükselişi Sakarya galibiyeti ile sürdü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Kasım 2015 Pazartesi, 10:54

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Sinpaş Denizli Basket ritmini buldu. Yeşil lacivertliler lige Afyon Belediye galibiyeti ile başlamış fakat art arda Socar Spor, Acıbadem Üniversitesi ve Eskişehir Basket yenilgileri ile taraftarını endişelendirmişti.

Bu süreçte uzunlarından yeterli verim alamayan yeşil lacivertliler tek uzunla oynadığı Mamak Belediye ve orkide Gediz maçlarını kazanmasını bildi.

Son olarak evinde Sakarya Büyükşehir Belediye’yi ağırlayan Sinpaş Denizli Basket yeni transferi Hilton’un da büyük katkısı ile maçı 83-63 kazanarak ligdeki dördüncü galibiyetini aldı.

HAKAN YAVUZ’UN ZOR TERCİHLERİ
Yeşil siyahlıların coachu Hakan Yavuz özellikle  Sakarya BŞB. maçında ciddi kadro sıkıntısı yaşadı. Ozan’ın sakatlık sorunu ile birlikte kadrosunu gençlerle takviye eden deneyimli coach maç içinde rotasyon şansını da fazla bulamadı.

Birkaç antrenman ile daha takıma tam olarak uyum sağlayamadan sahaya sürülen yeni transfer Hilton beklentilerin üstünde performans gösterse de Sakarya maçında sadece 8 oyuncu süre alabildi. Kadroda bulunan Utku, Gökhan, Hakan ve Oğuzhan hiç süre almadı.

AMERİKALILAR ÖNE ÇIKTI
Sakarya maçında yeşil lacivertlilerin Amerikalıları öne çıktı. Kenneth 37 dakika süre alarak sahada en uzun süre kalan  oyuncu oldu. Skora 19 sayı ile katkı koyan Kenneth’ten sonra en çok süreyi yeni transfer Hilton aldı. 33 dakika sahada kalan Hilton double double yaparken 26 sayı 11 ribaund ile oynadı.

Sınırlı kadrosuna karşın benchten de katkı alan yeşil lacivertlilerde Burak Erol ve Sercan öne çıkan isimler oldu.

Mustafa Baki Görür savaşçı kimliği ile rakibi zorlarken skora 6 sayı katkıda bulundu. Mehmet Özdoğan ise kullandığı 8 üç sayılık atışın 4’ünü sayıya çevirdi ve toplamda 16 sayı attı.

Yeşil lacivertli takım cumartesi konuk olacağı Best Balıkesir maçının hazırlıklarına başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..